Кошик
611 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Закази та повідомлення для компанії, приправлені з 04.06.2021 до 07.06.2021, будуть оброблені пізніше. З 07.06.2021 компанія продовжить роботу у звичайному режимі. Простите за тимчасові незручності.

+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Про червону ікру

Про червону ікру

"Червона ікра" це термін, використовуваний поперемінно з лососевою ікрою , хоча помаранчевий колір більш , ніж червоний ( він працює по всьому спектру від блідого до темно-оранжевого , в залежності від сорту лосося ) . Тобіко або ікрою летючої риби , є крихітною , хрустка ікра з Ісландії, а також доступна в червоному та помаранчевих тонах ; масаго , яка також називається ікра мойви , є ікра з корюшки , схожою на тобіко , а також використовується в суші і сашимі . Ікра форелі може бути оранжевого або жовтого кольору. Ікра блідо-жовтого кольору , часто фарбується і ароматизується - наприклад , для створення червоного кольору ікри буряків або оранжевого кольору імбиру ікрою.

 

Але лососева ікра, безумовно, є кращим типом червоною ікрою. Набагато більше, ніж барвистий гарнір, вона є досить доступним продуктом, яким необхідно користуватися в якості повсякденної їжі або, принаймні, у вихідні або святкові дні. Це розкіш в їжі, але і здорова їжа : відмінне джерело DHA і EPA,омега-3 кислоти, які працюють, щоб запобігти серцеві захворювання, сліпота, депресія і передчасних пологів, а також відіграє важливу роль у здоровому розвитку мозку і роботи очей.

 

Хоча багато видів ікри лосося можуть виглядати однаково , смаки різняться - від тонких , якість ікри з правильним кількістю солі, має м'який і водянисто свіжий смак. Надмірний процес промивки може призвести до розділення ікри лосося, і його сполучної тканини може залишити ікру водянистою і трохи солодкуватою, а бажані характеристики високоякісної червоною ікрою будуть втрачені. По-друге, хімічних речовин і ферментів рішення, використовувані в деяких процесорах можуть «витягнути» багато вітаміни, амінокислоти , мінерали і масла , у результаті чого продукт з набагато меншою кількістю користі для здоров'я. У той час як продукт може бути в безпеці, споживачі не винагороджені високою якістю вони очікують і заслуговують на це.

 

На щастя, лососева ікра є відносно недорогим : Більшість людей можуть дозволити собі спробувати різні бренди, щоб знайти той, який вони оберуть.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner