Кошик
603 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Червона ікра - цінний і поживний продукт.

Червона ікра - цінний і поживний продукт.

Червона ікра - цінний і поживний продукт - проводиться з ікри лососевих риб ( кети (Кета ) , горбуша , нерка , чавичі , кижуч , атлантичний лосось ) обробляються з розчином кухонної солі і додавання консервантів . Ікра без консервантів проводиться тільки за запитом клієнта. Зернистую ікру упаковказатишок в жерстяні, пластиковіе або герметичні скляні банки.

 

Фахівці розрізняють кілька видів риб з загальним назвою лосось . Говорячи про водах Атлантики і Європи, можна назвати атлантичного лосося (Salmo Салар ), який живе в річках і вздовж західного узбережжя США, і дунаколомийського лосося, який належить до іншого роду (є 10 видів благородного лосося ) .

 

Тихоокеанський види лосося є найбільш численними. Всі вони належать до одного роду Oncorhynchus, що по-грецьки означає «від носа до гачка". Цей рід включає в себе наступні види : нерка, горбуша, кета (Кета ), кижуч, чавича, сіма, а так само японський лосось (Це загальний систематичні і географічні класифікації лососів).

 

Далекий Схід є основним постачальником лосося в Росію. Тільки тут можна зустріти таке розмаїття та багатство видів риб; червона ікра (яка дуже живильна і набагато дешевше чорної ), копчена і консервована риба з Далекого Сходу широко популярні в Росії і в усьому світі.

 

Червона ікра має свої переваги, які дозволили їй зайняти гідне місце серед делікатесів: хоча це дешевше, ніж чорна ікра, але не менш смачна і поживна. Причина в тому, що є ще достатньо риби лососевих видів.

 

У той час як чорна ікра була особливо популярна на півдні Росії, червону любили в Сибіру і на Далекому Сході. В останні десятиліття цей делікатес знайшов своїх прихильників в Європі та Америці, але він все ще не може зрівнятися з чорною ікрою. Хоча жителі японських островів воліють сирі страви, червону ікру поєднують з іншими продуктами.

 

В отличие от икры осетровых рыб, которая подготовлена различными способами ( ястычным или паюсной), красная икра была и остается зернистой. Самое главное в обработке строго следовать процедуре. Например, икра должна быть извлечена из рыбы в течение первых четырех часов после того, как была поймана, тузлук ( tuzluk ), должен быть определенной концентрации, и должен быть оставлен на не менее чем за 10 дней до начала приготовления .

 

Красная икра в таблице рангах  приоритет имеет икра кета. Ее цвет оранжевый с проблеск красного, зерна достаточно велики, пленка тонкая и эластичная. Если икра бледная или желтая это означает, что она перезрела и низкого качества. Второе место принадлежит икре горбуши, ее зерно оранжевого и светло-оранжевого цвета . Икра нерки имеет особый аромат, который не любят многие русские, в то время как европейцы считают ее лучшей ; цвет икры темно-красный. Ікру чорну або червону їдять в холодному вигляді, з маленькими ложечками і без хліба, так як ікра на бутерброді руйнує справжній смак продукту, а також не дуже добре засвоюються організмом.