Закусна на Новий рік - Шампіньйони з червоною ікрою

Печериці з червоною ікрою - кілька буржуйська, але, повірте, дуууже смачна закусочка :) Достатньо спробувати один раз - і пройти повз ікри в магазині буде складніше.
Опис приготування:
Дешево і сердито - це сказано не про печериці з червоною ікрою. Закуска виходить дуже дорогою, кожен день її їсти будеш навряд чи, але як варіант для прикраси святкового столу - завжди будь ласка. Виглядає ефектно, на смак - просто чудова. В рот добре поміщається - раз, і вже з'їв шматочок печериці з червоною ікоркою. Чого ще бажати від гарної закуски?
Так, якщо що - печериці можна їсти сирими ;) Мої гості спершу теж дивувалися, але спробували - і попросили добавки, яка наспіла вже через 5 хвилин.
Інгредієнти:
- Печериці середнього розміру — 8 Штук
- Ікра червона — 200 Грам
- Жирна сметана — 150 Грам
Печериці миємо, відрізаємо у них ніжки, а капелюшки нарізаємо на кілька повздовжніх шматочків. Для наочності дивіться на фото.
Викладаємо гриби на блюдо для закуски.
Кожен шматочок печериці зверху помазываем сметаною.
І, нарешті, на сметану викладаємо трішечки червоної ікри. Закуска готова до подачі на стіл.