Кошик
603 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Перепелині яйця, фаршировані ікрою.

Перепелині яйця, фаршировані ікрою.

Перепелині яйця, фаршировані ікрою - неймовірно ефектна, красива і смачна закуска до святкового столу. Особливо органічно ця закуска буде виглядати на новорічному застіллі.

Опис приготування:
Якщо роздумуєте, яку закуску приготувати на Новий рік, рекомендую звернути увагу на простий рецепт перепелиних яєць з ікрою. Звичайно, цю закуску можна приготувати і на будь-який інший свято, проте червона ікра неминуче викликає асоціації з Новим роком :) Закуска виходить досить дорогий, але раз у році - чим чорт не жартує. Зате дійсно ефектно і смачно.

Удачі у приготуванні! ;)

Інгредієнти:

  • Перепелині яйця — 20 Грам
  • Пармезан — 100 Грам
  • Кінза — 25 Грам
  • Майонез — 50 Грам
  • Рукола — 25 Грам
  • Червона ікра — 100 Грам


Кількість порцій: 10

Як приготувати "Перепелині яйця, фаршировані ікрою"

  Перепелині яйця відварюємо до готовності, очистити, білки акуратно відокремлюємо від жовтків, зберігаючи красиві половинки білків. Їх будемо фарширувати. Жовтки добре розминаємо виделкою, змішуємо з тертим пармезаном, дрібно порізаної кінзою і майонезом. Гарненько перемішуємо. Беремо сервірувальну тарілку, викладаємо на неї листя свіжої рукколи. Половинки перепелиних яєць фаршируємо приготовленої нами сумішшю. Зверху на кожну половинку яйця кладемо трохи червоної ікри. Закуска готова! :)