Кошик
591 відгук
ИЗЫСКАННАЯ ИКРА ДЛЯ ВСЕЙ СЕМЬИ | БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКАТОВАРЫ СО СКИДКОЙ
+380504560101
+380734560101
УкраїнаКиївська областьКиїввулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Червона ікра – цікаві факти

Червона ікра – цікаві факти

Червона ікра – такий продукт, який із задоволенням споживають багато людей. І правда, у своєму житті я зустрічав дуже мало людей, які б не любили ікру. А раз так, то давайте дізнаємося більше про це делікатес.

1. Червона ікра дуже корисний продукт. У ній міститься неміряно вітамінів і мінералів, всілякі корисні жири і амінокислоти, а також близько 30% білка, який, до речі, засвоюється в рази краще того ж м'яса

червона ікра

2. Солона червона ікра в звичному для нас вигляді на прилавках з'явилася лише у 19 столітті, хоча сам процес засолювання юзали століття з 15-го. До цього червона ікра була звичайною і навіть набридлою їжею далекосхідних рибалок. Вирушаючи на промисел вони брали з собою сушену червону ікру.

3. До речі, японці, цінували м'ясо лососевих риб, саму червону ікру ні фіга не любили і довгий час продавали її нашим купцям по 50 копійок за 15 кг!

4. Червону ікру відносять до афродизіаків. Так що, якщо плануєте романтичну вечерю – включіть її в меню ) Якщо вже з панночкою і не обломица, так хоч ікри можна пожерти )))

5. Червону ікру призначають при недокрів'ї, а також вагітним і годуючим панночкам

6. У 100 г червоної ікри міститься близько 250 Ккалорій. Однак вона все одно є дієтичним продуктом.

7. Їсти ікру у великих кількостях все-таки не зовсім корисно з-за солі, яка використовується в процесі приготування продукту (ну і консерванти там звичайно всякі теж присутні)

8. Червона ікра – продукт тільки лососевих риб. Її ділять на кетову червону ікру, ікру горбуші, ікру нерки, червону ікру кижуча, червону ікру чавичі і червону ікру сіми. На прилавках Росії частіше можна знайти ікру горбуші, нерки і кети. Вся ця ікра відрізняється розміром і смаком

9. Червона ікра активізує обмін речовин в організмі і у людини, сожравшего пару бутербродів виникає дивне відчуття припливу сил.

10. Червона ікра – це відмінна закуска під горілку. А якщо з млинцями – так і взагалі пісня. Не стільки факт, скільки варіант побризкати слиною.

Ну, а тепер розкажіть, хто і як часто їсть червону ікру. Я ось намагаюся їсти її як мінімум 1-2 рази в місяць. Аж надто вона доставляє. Особливо з білим хлібом і тоненьким шаром масла )))