Кошик
587 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Салати з червоною ікрою - рецепти.

Салати з червоною ікрою - рецепти.

Салати з червоною ікрою є безумовною окрасою будь-якого столу - представляємо вашій увазі кілька оригінальних рецептів салатів з червоною ікрою.

На будь-яке свято, будь то Новий рік, День народження або Весілля, ми завжди замислюємося про те, як і чим прикрасити святковий стіл. Салати з червоною ікрою тут як не можна до речі, адже червона ікра - це завжди розкішно і смачно! І корисно - незамінні жирні кислоти червоної ікри запобігають хвороби серця, сліпоту, депресію, а також відіграють важливу роль у здоровому розвитку мозку! Але звичайні бутерброди з вершковим маслом і ікрою занадто банальні, потрібно придумати щось більш оригінальне. І в цьому ми Вам допоможемо.

Салат-роли з червоною ікрою

Салат з червоною ікрою рецепт

Для розкішного частування можна зробити блюдо, яке поєднує в собі роли і салат з червоною ікрою. Дуже смачно, красиво і незвично.
Нам потрібні: ложка вершкового або козячого сиру, шматочок копченого лосося, часточка лайма, лист салату і, природно, червона ікра.
Приготування: поріжте лосось на довгі смужки шириною 2-3 см, змастіть з одного боку сиром, акуратно згорніть смужку в невеличку трубочку і з допомогою маленької ложки покладіть всередину червону ікру. Посуд для страви прикрасьте свіжими листям салату і часточкою лайма, зверху поставте готові роли з ікрою.

Справжній японський варіант салату з червоною ікрою вийде, якщо шматочки риби, сиру і зеленого огірка загорнути в лаваш і зверху, знову ж таки, доповнити червоною ікрою.

Салат з червоною ікрою і сьомгою

Салат з червоною ікрою

Простий, але дуже вишуканий рецепт. Для його приготування вам знадобиться 100 грам слабосоленої сьомги, 150 грам червоної ікри, один огірок, два курячих яйця, 2 ст. л. зеленого консервованого горошку, половина головки червоної цибулі і жменю дрібно нашаткованих листя салату. Сьомгу, огірок порізати кубиками. Яйця відваріть і наріжте також кубиками. Цибулю дрібно порубаєте. З'єднайте сьомгу, червону ікру, яйця, огірок, цибулю і горошок. Промажте салат майонезом і викладіть у форму для салату або ж уявіть на тарілці у формі гірки, зверху прикрасьте нашаткованої пекінською капустою або зеленню.

Шаруватий салат з червоної ікри

Салат з червоною ікрою

Інгредієнти: 6 зварених яєць, 4 варені картоплини, 150 г сиру, 300 грамів консервованих кальмарів ( або червоної риби) і 150 грамів червоної ікри.
Приготування: на крупній тертці натерти яйця, картоплю, сир і кальмари, причому кожен інгредієнт в окремий посуд. Потім робимо салат з червоною ікрою в описаному нижче порядку.
Шари: кальмари, майонез, червона ікра, яйця (половину маси), промазуємо, кладемо ікру, половину маси картоплі, майонез, червона ікра, половину натертого сиру, промазуємо, ікра, далі також залишки яєць, картоплі і сиру. В результаті отримаємо абсолютно шикарний шаруватий салат з червоною ікрою.

Салат з червоною ікрою, авокадо і яйцем

Салат червона ікра авокадо

Гарний порційний салат з червоною ікрою, авокадо і яйцем, який здивує вас оригінальним витонченим смаком. На дві порції салату вам знадобиться одне авокадо, 2 відварених курячих яйця, червоний лук, 2 ст. л. червоної ікри і листя салату. Авокадо порізати навпіл, вийміть кісточку, а потім м'якоть з допомогою ложки так, щоб залишилися формочки для майбутнього салату. Яйця і цибулю дрібно порубаєте. З'єднайте м'якоть авокадо, яйця, цибулю і заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Готовим салатом заповніть формочки з авокадо і прикрасьте кожен салат столовою ложкою червоної ікри. Готові порції викладіть на листя салату і посипте кропом. Можна, звичайно, цей салат з червоною ікрою і просто на тарілку викласти, але ми ж з вами борці за естетику, вірно...

Салат з червоною ікрою, куркою, апельсинами і яйцем

Салат червона ікра курка

Ніжне куряче філе, смак апельсина, яйця, доповнені червоною ікрою – страва гідне святкового столу. Інгредієнти: 200 грам курячого філе, 1 апельсин, 3 курячих яйця; 150 грам червоної ікри. Філе курки і яйця відварити і порізати кубиками. Апельсин очистіть, кожну часточку поділіть на три частини. З'єднайте курку, апельсин і яйця, заправити майонезом і викладіть в салатник. Готовий салат прикрасити червоною ікрою.

Салат з червоною ікрою і кальмарами

Салат червона ікра кальмари

Пікантний і оригінальний смак салату з червоною ікрою оцінить кожен. Для його приготування вам знадобиться одна тушка кальмара, 100 грам моркви по-корейськи, один свіжий огірок і дві столові ложки червоної ікри. Кальмар відваріть в підсоленій воді, очистіть від плівки і хрящиків, поріжте тонкою соломкою. Огірок також поріжте соломкою. З'єднайте кальмар, моркву і огірок, додати одну ложку червоної ікри, заправте майонезом, поперчіть, посоліть, перемішайте. Готовий салат викладете гіркою і прикрасити залишками червоної ікри.

Салат з червоною ікрою і креветками

Салат червона ікра креветки

Салат з червоною ікрою і креветками - легкий в приготуванні і ніжний на смак. Для його приготування вам знадобиться 100 грам креветок, 1 ст. л. червоної ікри, один огірок і половина зеленого яблука. Креветки відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин, почистіть і наріжте шматочками. Огірок і яблуко очистіть від шкірки і теж порізати. На салатник викладіть спочатку яблука, потім огірок і завершіть салат з креветками. Кожен шар промажте майонезом. Прикрасьте готовий салат червоною ікрою.

Салат з червоною ікрою та морепродуктів

Салат червона ікра морепродукти

Ікра відмінно поєднується морепродуктів. Для приготування салату вам знадобиться суміш морепродуктів (мідії, кальмари, креветки, восьминоги), 2 ст. л. червоної ікри половина моркви і листя листового салату, а також огірок і помідори для прикраси. Морепродукти відваріть в підсоленій киплячій воді 5-7 хвилин. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Листовий салат порвіть на невеликі фрагменти. Помідор нарізати часточками, огірок – кружальцями. Для заправки змішайте по 1 ст. л. кетчупу, майонезу і гірчиці, додайте чверть склянки жирних вершків (30 %), все добре перемішайте. На листя салату викладіть морепродукти, полийте їх соусом, прикрасити червоною ікрою і овочами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner