Червона ікра –замість вітамінок

Зараз з'явилося чимало противників штучних вітамінок «з банки». Люди намагаються наповнювати свій щоденний раціон натуральними вітамінами і корисними речовинами з продуктів харчування. Взимку складніше правильніше харчуватися – у відсутність свіжих овочів і фруктів. Червона ікра може прийти на виручку. Про її корисні властивості ікри знають всі. Чому ж досі бутерброд з червоною ікрою – це символ Нового року? Дієтологи і гастроентерологи по секрету зізнаються, що у них було б набагато менше пацієнтів, вживай ми ікру лососевих більш регулярно. Ось список з 5 важливих причин балувати себе «красненьке» частіше.
- Кожна ікринка на третину складається з білка, який легко і швидко засвоюється людським організмом – буквально протягом години. Крім того, червона ікра містить велику кількість поліненасичених жирних кислот. Вони поліпшують діяльність мозку, корисні для зору, підвищують імунітет, володіють сильними протиалергічними властивостями.
- Регулярне вживання ікри лососевих покращує кровообіг, а значить – знижує ризик утворення тромбів і виникнення серцево-судинних захворювань. Лецитин в ікрі нейтралізує холестерин, який міститься в крові.
- Ікра – універсальний засіб для підвищення гемоглобіну в крові. В ікринках знаходиться багато цінних мікроелементів – фосфору, заліза, фолієвої кислоти, калію, йоду. Ці речовини важливі для профілактики захворювань щитовидної залози, необхідні для нормального метаболізму і зміцнення кісток.
- Крім мікроелементів, в икресодержатся найважливіші вітаміни: вітамін А (покращує імунітет, зміцнює судини, покращує зір), вітамін D (бере участь у формуванні і зміцненні кісток), які особливо корисний вагітним жінкам і годуючим матерям для профілактики рахіту у дітей, вітамін Е (нормалізує обмін речовин у статевих залозах, омолоджує клітини).
- Икра – лучшее средство против морщин. Протеины, которые она содержит, активизируют выработку специального белка – коллагена. От его наличия зависит молодость кожи, её упругость, гладкость и эластичность. Коллаген входит в структуру клеток и выполняет охранные функции, отвечая за прочность кожи.
Помните, икра – это один из немногих продуктов, которые не подвергаются никакой тепловой обработке. А значит, правильные условия хранения – это гарантия вкусной и качественной икры и сохранения всех её полезных свойств. Специалисты компании «Икорка» рассказывают: «Между производством икры, помещением её в тару и употреблением идеальный период для её употребления в пищу – это 3 месяца, при этом банки должны хранится при температуре от минус 2 до минус 4. Например, у нас вся икра хранится в замороженном виде на складах и при необходимости мы размораживаем необходимое количество – поэтому у нас икра всегда свежая. Обязательно надо смотреть на дату расфасовки продукта в банку».
Приятного вам аппетита и крепкого здоровья, а для любителей полакомить себя натуральным и изысканным продуктом рекомендуем приобрести его перейдя по ссылке > > > > >