Кошик
611 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Закази та повідомлення для компанії, приправлені з 04.06.2021 до 07.06.2021, будуть оброблені пізніше. З 07.06.2021 компанія продовжить роботу у звичайному режимі. Простите за тимчасові незручності.

+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Червона ікра –замість вітамінок

Червона ікра –замість вітамінок

Зараз з'явилося чимало противників штучних вітамінок «з банки». Люди намагаються наповнювати свій щоденний раціон натуральними вітамінами і корисними речовинами з продуктів харчування. Взимку складніше правильніше харчуватися – у відсутність свіжих овочів і фруктів. Червона ікра може прийти на виручку. Про її корисні властивості ікри знають всі. Чому ж досі бутерброд з червоною ікрою – це символ Нового року? Дієтологи і гастроентерологи по секрету зізнаються, що у них було б набагато менше пацієнтів, вживай ми ікру лососевих більш регулярно. Ось список з 5 важливих причин балувати себе «красненьке» частіше.

  1. Кожна ікринка на третину складається з білка, який легко і швидко засвоюється людським організмом – буквально протягом години. Крім того, червона ікра містить велику кількість поліненасичених жирних кислот. Вони поліпшують діяльність мозку, корисні для зору, підвищують імунітет, володіють сильними протиалергічними властивостями.
  2. Регулярне вживання ікри лососевих покращує кровообіг, а значить – знижує ризик утворення тромбів і виникнення серцево-судинних захворювань. Лецитин в ікрі нейтралізує холестерин, який міститься в крові.
  3. Ікра – універсальний засіб для підвищення гемоглобіну в крові. В ікринках знаходиться багато цінних мікроелементів – фосфору, заліза, фолієвої кислоти, калію, йоду. Ці речовини важливі для профілактики захворювань щитовидної залози, необхідні для нормального метаболізму і зміцнення кісток.
  4. Крім мікроелементів, в икресодержатся найважливіші вітаміни: вітамін А (покращує імунітет, зміцнює судини, покращує зір), вітамін D (бере участь у формуванні і зміцненні кісток), які особливо корисний вагітним жінкам і годуючим матерям для профілактики рахіту у дітей, вітамін Е (нормалізує обмін речовин у статевих залозах, омолоджує клітини).
  5. Икра – лучшее средство против морщин. Протеины, которые она содержит, активизируют выработку специального белка – коллагена. От его наличия зависит молодость кожи, её упругость, гладкость и эластичность. Коллаген входит в структуру клеток и выполняет охранные функции, отвечая за прочность кожи.

 

Помните, икра – это один из немногих продуктов, которые не подвергаются никакой тепловой обработке. А значит, правильные условия хранения – это гарантия вкусной и качественной икры и сохранения всех её полезных свойств. Специалисты компании «Икорка» рассказывают: «Между производством икры, помещением её в тару и употреблением идеальный период для её употребления в пищу – это 3 месяца, при этом банки должны хранится при температуре от минус 2 до минус 4. Например, у нас вся икра хранится в замороженном виде на складах и при необходимости мы размораживаем необходимое количество – поэтому у нас икра всегда свежая. Обязательно надо смотреть на дату расфасовки продукта в банку».

Приятного вам аппетита и крепкого здоровья, а для любителей полакомить себя натуральным и изысканным продуктом рекомендуем приобрести его перейдя по ссылке > > > > >

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner