Кошик
611 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Відкриваємо для себе білу ікру

Відкриваємо для себе білу ікру

Чорна ікра – символ розкоші. Червона ікра – традиційний делікатес «не на кожен день». А що, буває ще якась ікра? – запитаєте ви. Виявляється, з менш «благородних» порід риб видобувається біла ікра. Здавна вона особливо високо цінувалася за свій ніжний смак, поживні якості і доступність. Білу ікру видобувають з тріски, минтая, камбали, мойви, сайди і інших риб.

Біла ікра володіє не менш тонким смаком і ароматом, ніж звичні червона і чорна ікра. Її можна використовувати як добавки у соуси для рибних салатів, а також у вершкові соуси до різних морепродуктів. Неочищену від плівок білу ікру обсмажують з додаванням цибулі і часнику. Біла ікра стане гарним доповненням до омлету і страв яєць.

Фахівці компанії «Икорка» розповідають: «Спочатку ми займалися виключно червоною ікрою, поки випадково наші представники на Камчатці не побачили, з яким задоволенням там вживають ікру минтая, мойви і камбали. Так і було вирішено пробувати працювати і з цією дивовижною ікрою».

Найбільш цінною вважається ікра камбали: при правильному засолі вона набуває красивого бурштиновий колір і стає розсипчастою. Як правило, їдять її з тостами з білого хліба, щоб відчути тонкий смак. Ікра минтая дуже рідко вживається як самостійний продукт, зазвичай її додають у соуси для салатів з риби і морепродуктів.

Найпоширеніша біла ікра на нашому ринку - ікра мойви. Найчастіше її змішують з маслом і додають шматочки копченої риби. Це пов'язано з тим, що ікра мойви має дуже специфічний смак. Ікра мойви порівняно недавно з'явилася на прилавках в складах різних соусів для намазування на хліб.

Приємною на смак є ікра сайди. Ікринки дрібні, яскраво-рудого кольору. В свіжу ікру додають ріпчасту цибулю і роблять смачний паштет. А якщо консервовану ікру додати до сметани або майонезу, вийде чудовий соус для риби.

Ще один вид білої ікри - ікра оселедця. Вона має густу консистенцію і бежевий відтінок. Її зазвичай засолюють і подають з цибулею та олією.

Цікаво, що біла ікра за своїми поживними властивостями не поступається червоної або чорної зернистої ікри. Это продукт, белки которого практически полностью усваиваются человеческим организмом. В ней содержится витамин А, а также витамины В9 и Е. Помимо этого, в ее состав входит фосфор, фолиевая кислота, железо и другие минеральные вещества и органические соединения, необходимые для полноценного развития организма, нормализации кровяного давления и повышения гемоглобина. Рыбий жир, входящий в состав икры, очень ценен. Его употребление нормализует обмен веществ и является хорошим средством для профилактики и лечения заболеваний сердца, щитовидной железы.Икра является незаменимым продуктом для всіх видужуючих після тривалого захворювання і тих, хто веде активний спосіб життя і хоче бути завжди сповнений сил. Купуйте білу ікру виробництва компанії «Икорка» і ви переконаєтеся в тому, що насолода - буває доступним!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner