Кошик
603 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

У Новий рік – з міцним здоров'ям

У Новий рік – з міцним здоров'ям

Ніколи не втомимося повторювати – пригостити близьких і друзів червоною ікрою в новорічну ніч – найкращий подарунок. Не тільки тому, що ікринки смачно лопаються в роті, але і тому, що ікра сповнена вітамінами і корисними речовинами. По-перше, ікра на третину складається з білка, який легко і швидко засвоюється людським організмом. Червона ікра містить велику кількість поліненасичених жирних кислот. Вони поліпшують діяльність мозку і корисні для зору, підвищують імунітет, володіють сильними протиалергічними властивостями. По-друге, регулярне вживання ікри лососевих покращує кровообіг, а значить – знижує ризик утворення тромбів і виникнення серцево-судинних захворювань. Лецитин в ікрі нейтралізує холестерин в крові, що важливо після новорічних свят. Ікра – універсальний засіб для підвищення гемоглобіну в крові. В ікринках знаходиться багато цінних мікроелементів – фосфору, заліза, фолієвої кислоти, калію, йоду. В компанії «Икорка» нас запевнили: дослідним шляхом перевірено, що червона ікра хороша не тільки час трапези, але і після. Кращий спосіб прийти в себе після святкової ночі і заповнити стратегічні вітамінні запаси організму вранці – це з'їсти трохи червоної ікри. Ікра містить найважливіші вітаміни А, D і Є.

Однак зверніть увагу, з чим краще вживати ікру. Ми всі звикли до поєднанню білий хліб - вершкове масло – жменя ікринок. Але ж існує безліч смачних рецептів. Фахівці компанії «Икорка» поділилися своїми улюбленими стравами.

Для приготування картоплі з ікрою вам знадобляться 750 г дрібної картоплі, 1 яйце, 1 пучок зеленої цибулі, 250 мл овочевого бульйону, 7 стіл. ложок лимонного соку, 4 ст. ложки оливкової олії, сіль, мелений перець, 2 стіл. ложки сметани, 150 г вершкового йогурту, 1 стіл. ложка тертої цедри лимона, 1 щіпка цукрового піску, 50 г ікри. Спочатку варіть картоплю в мундирах близько 20 хвилин, далі відваріть круто яйце. Обдайте картоплю і яйце холодною водою і очистити. Зелена цибуля вимийте, обсушіть і наріжте кільцями. Закип'ятіть овочевий бульйон, 4 стіл. ложки лимонного соку і оливкове масло. Приправте бульйон за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Картопля наріжте скибочками і залиште на 20 хв в гарячому бульйоні.

Яйце порубаєте. Змішайте сметану, вершковий йогурт, цедру і лимонний сік, що залишився. Приправте сіллю, меленим перцем і цукровим піском. Потім вийміть з відвару картопля, викладіть на блюдо і подавайте зі сметанною сумішшю, кав'яром, яйцем і зеленою цибулею.

Дуже смачно і корисно поєднання червоної ікри з авокадо. Можна, наприклад, видалити з розрізаних вздовж авокадо м'якоть, змішати її з ікрою, сьомгою, огірками, заправити злегка оливковою олією і розкласти в підготовлені половинки авокадо.

Ще один хіт рецептів – закуски з сьомги та червоної ікри. Для 4-х порцій закуски потрібно взяти 4 скибочки сьомги, 400 р сиру, 150 р рідких вершків, 130 г червоної ікри, 4 маленьких головки ріпчастої цибулі, мелений перець за смаком. Спочатку збийте вершки в міксері, поступово додайте сир, збивайте до отримання однорідної маси. Делікатно перемішайте отриману пишну вершково-сирну масу з ікрою з допомогою ложки. Залиште трохи ігри для оформлення. У кожен шматочок сьомги загорніть фарш, скрутіть. Щоб «в'язанки» трималися, можна перев'язати їх цибулею-пореєм. Прикрасьте ікрою і зеленню.

Приємного вам апетиту та міцного здоров'я.