Кошик
653 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Поширені питання

  • Як зберігати ікру червону? Можна ікру заморожувати? Оптимальні способи зберігання червоної ікри, їх переваги та недоліки.

    Всі знають, що ікра червона хоч і досить поширений делікатес, але аж ніяк не дешевий, до того ж дуже ніжний, примхливий до умов зберігання і транспортування. Як правильно його зберігати, на що в першу чергу звертати увагу і як не зіпсувати улюблені ласощі?

     

    Отже, заморожування червоної ікри – це «добре» чи «погано»? У 21 столітті, є лише два способи доставити ікру з Далекого Сходу на святковий стіл:

    1. Заморозити (шокова заморозка);

    2. Додати консервантів (як правило, шкідливих для людського організму).

    Транспортування ікри червоної процес не швидкий, це і відстань понад 10000 км по самому короткому шляху (повітря), і прикордонні перипетії, перевірка супровідних документів, розмитнення, оприбуткування на склад, інвентаризація, і так далі і тому подібне. В цілому, цей процес займає від 1 до 3 місяців. Природно, протягом всього шляху повинні бути строго дотримані абсолютно всі норми зберігання ікри. Якщо з її консервацією більш-менш зрозуміло, то, що стосується заморожування ― поки не дуже.

    Заморожуючи ікру в промислових масштабах, по технічним умовам і скрупульозної санітарією, то такий спосіб завдасть червоній ікрі найменший шкоди, вона залишиться поживним, цінним, смачним, корисним з енергетичної точки зору продуктом. Завдяки розробленим сучасним технологіям науково-дослідними інститутами, дотримання яких дає можливість при розморожуванні ікри червоної зберегти її корисні властивості, вигляд і смак.

    Цей спосіб відрізняється від побутового стандартів Дсту і спеціалізованою апаратурою, але і в домашніх умовах можна заморозити ікру, правда з втратами вітамінів і амінокислот. Що б мінімізувати ці втрати слід вибирати ікру, ніж можна вище сорту, вона краще перенесе процес відтавання за рахунок пружної оболонки і меншої концентрації рідини. Не варто заморожувати червону ікру в склі, оскільки воно може тріснути і весь вміст доведеться викинути. Краще всього використовувати харчові пластикові контейнери. Наповніть його до верху ікрою, залишаючи в ємності якомога менше повітря, попередньо процідивши її через друшляк. Рекомендуємо це робити з невеликими порціями, щоб не піддавати ікру до повторному заморожуванню, плюс, якщо щось піде не так, пропаде трохи цінного делікатесу. Температура в морозильній камері повинна бути постійною, без перепадів, так як різниця температур вбиває корисні властивості червоної ікри. Зберігати такий продукт можна досить довго: від декількох місяців до року. Розморожувати червону ікру необхідно в холодильнику, а не в теплі, оскільки більша різниця температур негативно впливає і руйнує продукт. Червона ікра після відтавання може злипнутися, рекомендуємо перед заморожуванням додати трохи олії, щоб цього уникнути.

    В принципі, ніякої небезпеки процес заморозки в собі не несе, але краще довіритися професіоналам, їх досвіду і технологій. Купувати ікру червону чисту, без консервантів і підсилювачів смаку. Ікру, яка зберегла в собі всі природні властивості так корисні для людського організму.

     

     

  • Які є сорти червоної ікри і чим вони відрізняються?

    Всім відома пересічна фраза – вся ікра відрізняється! Справді, червона ікра відрізняється не тільки з різних видів лососевих і за місцем їх проживання, вона так само сегментується за якістю. Є рання ікра - недозревшая, є пізня – перезріла; є слабкою і сильною засолювання, і так далі і тому подібне. Та власне для того, щоб класифікувати делікатес за ціною і були придумані сорти ікри.

    В залежності від виробника червона ікра маркується у відповідності з технічними умовами або ГОСТами. На упаковці сорт ікри може позначатися як цифрами, так і літерами, і навіть кольором. Як правило, виробники розбивають або сегментують ікру на 3 сотра.

    Отже, ікра червона першого сорту – це ікра вищої якості; в ній найменше солі (до 4%), наявність рідини (джус або глазур), невелика кількість лопанцев, стійка і пружна оболонка ікринок, але і не дуже жорстка (перезріла). У червоної ікри першого сорту ніжний аромат, ніжний смак і привабливе післясмак, який так і манить на додаткову порцію. Така ікра красиво виглядає, у неї яскравий колір, ікринки красиво виблискують на сонці, як алмази.

     Что касается икры второго сорта, то тут показатели ниже, чем у предыдущей соблазнительницы: соли от 4 до 6%, жидкости до 5%, оболочка икринок не такая упругая и из-за этого икра красная выглядит немного тусклой и невзрачной, количество лопанцев большее. Но у икры второго сорта есть и свои преимущества. Она более распространена и цена на нее ниже, чем у первосортной, а посему и более доступна. Если Вы не очень разбираетесь в этом лакомстве, то, скорее всего именно икра второго сорта чаще всего представлена на вашем столе.

     Ось ми плавно і підійшли до завершального, третього сорту. Ну, тут все просто: ікра цього сорту солена, рідка, не дуже красива, з великою кількістю лопанцев. Як правило, саме ікру третього сорту закочують в бляшані банки, додаючи в нього велику кількість консервантів і добавок для довгострокового зберігання, аж до року. Така ікра не смачна і не красива і, що найгірше, не корисна, а скоріше навпаки!

     В нашем интернет магазине «Икорка» представлена икра двух сортов: первого и второго. Вы спросите: «Почему вы не реализуем икру третьего сорта?» Возможно, ответ кому-то покажется прозаичным, но мы реализуем только тот продукт, который хотели бы видеть у себя на столе, продукт, который хочется посоветовать близким, друзьям и знакомым, лакомство, что всегда приятно удивит и оставит по себе лучшее – натуральный вкус и блаженство  от наслаждения. И к тому же, обманывать неискушенного потребителя и при этом бросать тень на репутацию всей компании, престижной и незыблемой надписью на этикетке – червона ікра, ми не хочемо. А по сему, бажаємо Вам приємних покупок, якісної, свіжою і натуральної ікри!

  • Звідки і як до нас привозять зернисту червону ікру?

    Червона литока – продукт риб сімейства лососевих, а значить і проводиться, засолюється і фасується в місцях вилову делікатесних особин. Де ж живе, нереститься і вмирає лосось, в яких умовах і за яких обставин? - не менш важливі питання, ніж поживна цінність і корисні властивості зернистого ласощі. Адже відповівши на ці питання, ми краще зрозуміємо природу червоної ікри, її середовище, фактори, які формують чарівне свято смаку і цілющі можливості свіжого делікатесу – зернисту червону ікру.

    Отже, почнемо знайомство з представниками роду лососів: риби цього сімейства бувають як анадромные, так і прісноводні. Анадромные риби, як і прісноводні, народжуються і розмножуються в прісній воді, а живуть і харчуються при цьому в морі або океані. Місця проживання лосося, це переважно Північне півкуля - холодні води Тихого і Атлантичного океанів. Лососі і ділиться на відповідні види: справжній лосось (рід Salmo) і тихоокеанський (Oncorhinchus) лосось. До представників тихоокеанського лосося відносяться – нерка, кижуч, горбуша, кета, чавичі, сима – мешканці верхніх горизонтів відкритого океану в період нагулу, а нерестяться біля берегів або заходять вгору за течією в прісноводні річки. Тихоокеанські лососі утворюють значну біомасу в районах берегів прісних вод, складаючи порівнянну, а іноді і перевищують біомасу постійних мешканців, утворюючи репродуктивні стада - від Берингової моря, нерестящіеся в річках далекосхідного узбережжя Азії та Північної Америки.

    Лосось - це хижа риба, живиться мальком, крылоногими молюсками, планктоном і ракоподібними. З початку серпня до середини листопада лосось після нересту заходить на нерест в гирла річок, поблизу яких і зосереджені виробничі потужності партнерів компанії «Икорка». А саме на Алясці. Після вилову риби, не більше ніж через чотири години ікра витягується з тушок. Ікра зберігається в рибі в спеціальній білкової плівці, званої – ястика. Він необхідний для захисту ікринок від зовнішніх пошкоджень. Червона ікра – дуже цінний і поживний продукт, але дуже вередливий до зовнішньої середовищі, а тому кожна хвилина на рахунку. Після вилучення ястика з риби, засолюють його у спеціально підготовленій сольовому розчині - тузлуці. Це робиться для того, щоб максимально наблизити штучне середовище до природного, завдаючи мінімальний шкоди для ікринок. Потім ястики промиваються і заморожуються, піддаючись сухий шокового заморожування для її перевезення рефрижераторами до нас на власні холодильні склади. Вже тут, в Україні ікра витягується з ястиків, максимально акуратно, щоб споживач отримав саму якісну, смачну і корисну ікру на свій святковий стіл. У нас працюють найкращі професійні технологи галузі, унікальні ідеї яких ми втілюємо для того, щоб ви могли насолоджуватися справжньою, корисною, зернистою червоною ікрою.

    Наша основна мета – доставити до вашого столу саму свіжу ікру за справедливою ціною. На нашому сайті «Икорка» можна купити червону ікру онлайн. Замовляючи безпосередньо, ви економите свої кошти і час, так як купуєте за найвигіднішими цінами і отримуєте замовлення з безкоштовною доставкою додому або на роботу. Любите ікру!

  • Ціна на червону ікру?

    В умовах жорсткої конкуренції виробники червоної ікри, для більшого числа покупців всіляко намагаються удосконалити механізми залучення і прагнуть зменшити витрати на виробництво соєю продукції. Безліч чинників впливають на ціну зернистої ікри. Ми не будемо заглиблюватися в стомлюючі і нецікаві економічні деталі формування цін, а лише розглянемо найголовніші і то поверхово.

    Отже, при виборі улюбленого ласощі варто пам'ятати, що якісна червона ікра - не може коштувати дешево! Ціна на ікру залежить від її консистенції, свіжості, сорту, наявності або відсутності консервантів, а також від способів зберігання і транспортування вишуканого делікатесу, місць вилову лосося та його різновиди, а також від упаковки зернистого дива.

    Є кілька, вже давно заслужили асоціацію з червоною ікрою, упаковок – це і традиційна зелена залізна банка від 50 до 140 г, скляна банка від 140-500 р, і вже міцно закріпилася на ринку - пластикова банка 250-500г. Всі вони коштують по-різному незалежно від кількості ікри в тарі. Так 400 г ікри в скляній банці коштують більше ніж 400 г ікри в пластиці, або 3-4 баночки ікри в ж/б, оскільки скло дорожче і пластика, і жерсті.

    Формує ринкову ціну і консервація ікри. Якщо в сировині були додані: уротропін (Е 239), бензоат натрію (Е 211) або сорбінова кислота (Е 200), то витрати з консервації автоматично і цілком лягають на споживача.

     Вне всяких сомнений не стоит забывать о качестве красного лакомства, а именно сорт икры отвечает за это. Икра красная первого сорта самая ценная и востребованная на рынке. Ей немного уступает красная икра второго сорта, отличаясь от фаворитки большим количеством жидкости, но не превышая отмети в 5% (у первого сорта до 3%), соли 6% (у первого сорта до 4%), большим числом лопанцев и диаметром самих икринок. Хотя икра второго сорта  и считается самой «социальной», но при этом, сочетает в себе извечно-великолепный баланс цена-качество, являсь самой продаваемой.

    Ще один фактор, що впливає на ціну червоної ікри – це різновид лосося, якому належить ікра. Найдорожча і делікатесна червона ікра вважається у кети; вона найбільша, оранжевого кольору, з пружною оболонкою і найяснішим набором корисних властивостей і якостей (хімічний склад ікри кети преміум). А найпоширеніша і відома червона ікра горбуші; це ікра середнього розміру від 3 до 6 мм в діаметрі червоно-оранжевого кольору, з ніжною оболонкою і ароматним смаком (подивитися зернисту ікру горбуші). Ціна на червону ікру горбуші менше ніж на ікру кети або кижуч, але при цьому з неї практично немає дефіциту і перебоїв з доставки. Її можна знайти в будь-якому супермаркеті у відділі морепродуктів.

    Більш детально ознайомитися з різновидами ікри, їх достоїнствами і перевагами Ви можете відвідавши наш розділ "Товари" - безліч корисної та цікавої інформації, від ціни на ікру до популяції лососевих риб і їх життєвого цикли. Слідуйте нашим простим, але цінним рекомендацій і у Вас на столі завжди буде свіжий, смачний, корисний і вишуканий продукт на який ви заслуговуєте.
  • Які є види червоної ікри?

    На баночці з ікрою виробники часто пишуть - «ікра Лососева», при цьому не уточнюють: до якого виду лососевих відноситься даний делікатес. А адже це дуже важливо не тільки з економічної, але і з гастрономічною боку. Якщо я є шанувальником ікри горбуші і купуючи ікру з вище згаданої вітіюватого написом сподіваюся отримати улюблені ласощі, а відкривши баночку з розчаруванням виявлю ікру нерки або чавичі, погодьтеся, не саме приємне враження залишить виробник з таким «лояльним» підходом до покупця. І справа не тільки в тому, що крім «кота в мішку», якого ми так часто купуємо в жерстяних банках (на прикладі з горбушею), так ще й спекуляція на збірному назві лососевих, залишить неприємний осад, так як вартість горбуші і нерки відрізняються. Якщо не хочете стати жертвою спритних компаній, не купуйте ікру невідомо якої риби. Деякі скажуть: «Лосось, він і в Африці лосось», то не так: лососеві риби бувають як прісноводні, так і анадромными (прохідні), тобто нагуливающиеся в море, а заходять на нерест у прісні води річок. Розрізняють дві підродини — власне лососевих (Salmoninae) і сигових (Coregoninae). Лососеві риби, легко змінюють спосіб життя, зовнішній вигляд, забарвлення в залежності від зовнішніх умов. І як наслідок у всіх риб різна червона ікра за розміром, кольором, консистенцією, смаком, вміст солі, корисних властивостей, вітамінів і мікроелементів. Отже, найбільш відомі представники лососевих риб: Голець (американський, арктичний, кунджа), Горбуша, Ішхан, Кета, Кижуч, Чавича, Сиг, Омуль, Таймень, Ленок, Сьомга. Вони всі схожі зовні і є цінним промисловими рибами. Детальний опис видів лососевих риб ви можете знайти у відповідних розділу на сайті ikorka.kiev.ua. Ми зупинимося лише на деяких властивостях і особливостях самих популярних представників цього сімейства.

    Ікра кети - славиться не тільки своїм дієтичним і бездоганним м'ясом, але й великою, дивовижно смачною помаранчевої ікрою. великий розмір ікринок і благородний помаранчевий колір ікри кети в поєднанні з дивовижно-ніжним смаком, задовольнять запити самого вишуканого гурмана і зроблять будь-яке застілля незабутнім і виразним. З давніх часів ікра кети отримала звання – царської. Купуючи ікру кети, ви гарантовано отримаєте як естетичне, так і гастрономічне диво до будь-якої трапези. Вона прикрасить ваш стіл і зробить його автоматично святковим, корисним, красивим і аристократичним.

    Ікра горбуші – це справді вишуканий делікатес з тонким і приємним ароматом і бездоганним смаком, володіє величезним набором корисних властивостей і якостей. Ікринки горбуші світло-оранжевого світла, оболонка ікринок не дуже щільна, в діаметрі близько 4-6 мм. Смак ікри горбуші м'який і приємний, збалансований морським ароматом і ніжним відчуттям післясмаку. Їжте ікру горбуші і будьте здорові, молоді і красиві!

    Ікра нерки – одна з найбільш поширених видів лососевої ікри в світі. Сьогодні придбати ікру нерки видається не таким уже складним завданням як у радянський час, коли вона була у великому дефіциті, крім місць проживання та вилову цієї чудової риби. Ікра нерки невеликого розміру 3-5 мм в діаметрі, не дуже щільна оболонка має червонувато-оранжевий відтінок, ніжний і вишуканий смак.

    Ікра форелі зазвичай дрібного або середнього розміру, яскраво-червоного кольору, її ікринки досить пружні. Зазвичай ікра форелі трохи липка. Відрізняється делікатним, ніжним, але при цьому солонуватим смаком. Ікра форелі багата дорогим білком і легко засвоєними жирами. Це прекрасний матеріал для «будівництва» нового живого організму, тому він має все необхідне для того, щоб цей організм розвивався повноцінно.

    Ікра кижуча - фахівці знають, що в рейтингу корисності видів лососевої ікри, ікра кижуча займає почесне місце №1. Завдяки незамінному вітамінному складу і насиченості вітаміну D, ікру кижуча здавна рекомендують людям з ослабленим здоров'ям, літнім людям і маленьким дітям. Смак малосольної ікри кижуча можна охарактеризувати як дуже насичений, соковитий і смачний. А в поєднанні з різними сортами хліба і іншими продуктами вона буде дарувати вам різні смакові відчуття — справжню палітру смаку!

  • Як правильно вибрати червону ікру?

     Червона ікра давно вже перестала бути тим дефіцитом, яким вона була в радянський час, і доступ до улюбленого десерту відкрився не тільки для жителів Далекого Сходу з міністрами і аферистами, але і для кожної людини, не байдужої до вишуканого, корисного і головне смачного дива під назвою – червона ікра. Отже, як же вибрати вже не дефіцитний але якісний продукт, як набуваючи червону ікру не попастися на другосортну і не стати жертвою винахідливих менеджерів, товарознавців і компаній, які можуть вас «обдурити» або як кажуть в народі – кинути?! Це дуже широке питання, що зачіпає такі виробничі процеси, як вилов риби, видобуток з неї ікри, зберігання, транспортування, сортування, пакування, засолювання, ... Щоб не заглиблюватися в виробничі операції, у відборі ікри пропонуємо сфокусуватися на наших органолептичних показниках таких як: нюх, зір, дотик і смак, які і будуть нашими головними суддями при виборі якісного делікатесу. Перше правило: ви повинні бачити куповану ікру, її розмір, колір, консистенцію, кількість рідини, пружність оболонки ікринок і обсяг в цілому. Если есть возможность понюхать, а еще лучше попробовать икру(такую возможность предоставляет компания «Икорка»), то лучше ею воспользоваться. Красная икра имеет запах свежей рыбы, но он должен быть приятным и не резким. Вкус икры должен быть сбалансирован нежным и приятным привкусом, оболочка икринок не твердая, с приемлемым содержание соли, без кислинок и без горечи. Дабы не переплачивать за более дорогие виды лососевой икры смотрите внимательно, какой рыбе принадлежит икра; у нас часто пишут на этикетках – «икра рыб лососевых», при цьому не вказують, який саме лосось дав цінний продукт: горбуша, кета, кижуч, форель, нерка, чавичі. Дуже важливий момент - термін придатності ікри і дата фасування. Ікра з консервантами може зберігається до 12 місяців при правильному температурному режимі від -2 до -4 градусів Цельсія. Червона ікра без консервантів, так звана чиста ікра, може зберігатися до 14 днів, хоча більшість виробників перестраховуються і рекомендують зберігати її не більше 7 днів. Так само не рекомендуємо купувати ікру в жерстяних банку, так як це чистої води лотерея. Ви не бачите стан ікри, розмір, кількість рідини, колір і пружність ікринок, так і по секрету скажемо вам, що в жерстяну банку закочують ту ікру, яку «соромно» фасувати в прозору тару. А термін придатності у таких банках може досягати 12 місяців, уявляєте, скільки туди треба покласти уротропіну, щоб вона зберігалася така кількість часу, для порівняння: чистий ікра – 7 днів, ікра жерсті – 365 днів, розумієте? Це просто жесть!

     

  • Яка калорійність ікри червоної та вміст у ній мінералів, вітамінів і мікроелементів?

    Наскільки калорійна ікра червона і вміст у ній мінералів і вітамінів корисні для організму людини? Ці питання дуже часто задають наші покупці, а значить, їм цікавий не тільки смак і наявність тієї чи іншої червоної ікри, але і корисність цього продукту. Відразу обмовимося, що дані, надані в цій статті є приблизними, оскільки поняття «чорна ікра» та «червона ікра» належать десяткам видів осетрових та лососевих представників цих родин. Але оскільки ікра червона належить одному сімейства лососевих, то і властивості її тотожні і приблизно однаковий набір корисних речовин, це стосується і чорної ікри.

    Всі ми знаємо, що червона литока це неперевершений делікатес, що купується на святковий стіл, радує нас як смаком, так і естетикою. І тут, дорогі друзі, і полягає вся таємниця улюблених ласощів. Саме тому ми любимо, що містяться в ікрі вітаміни, мінерали, амінокислоти сприймаються організмом як щось ексклюзивне, рідкісне, жадане!

    Отже, зміст червоної ікри: Ікринка, це капсула з набором всіх необхідних речовин, для розвитку нової, повноцінного життя. Оскільки ікра продукт тваринного походження, то і вуглеводів в ній дуже мало, а ось багато жирів. Він використовується ембріоном як джерело енергія, насичуючи кожну рибку життєвою силою. Ці жири містять: полі-, моно-, насичені жири, кислоти Омега-3,6 і все це в святковій упаковці кулястої форми. Ці жири є панацеєю для людей з серцево-судинними захворюваннями, попереджають інфаркти, сприяють активності мозку, кровообігу і багато іншого...

    Ще один карколомний показник червоної ікри – це набір з дев'ятнадцяти амінокислот, що містяться в білку ікри, якого в ній від 50-70%. А енергетична цінність ікри червоної так само на високому рівні незалежно від роду лососевих.

    В червоній ікрі, як і в чорній ікрі, великий вміст холестерину, його більше навіть ніж у курячих яйцях. Але ніхто не буде налягати на ікру ложками.

    Для більш наочного прикладу складу червоної ікри дивіться в таблиці.

    З таблиці стає зрозуміло, чому ікра червона занимает лидирующее место в гастрономическом первенстве и заслуживает самого пафосного эпитета – царица стола! Ведь ни в одном другом продукте производимым природой нет такого впечатляющего набора наиважнейших питательных, полезных и необходимых элементов для живого организма. Это источник не только пленительного и неповторимого вкуса, но и строительно-восстановительных веществ, в которых нуждается и человеческий организм. Покупая красную икру, стоит тщательно проверить продукт на свежесть, консистенцию и содержания в нем соли. Заказывая икру в нашем интернет-магазине «Икорка», Ви отримуєте якісний товар від виробника, який доставлять абсолютно безкоштовно в будь-яку точку України. Купуйте червону ікру і переконайтеся, що ікра - це джерело життєвих сил, в якому збалансовані: набір корисних речовин, мінерали, вітаміни і амінокислоти.

    Їжте ікру і будьте здорові, молоді і щасливі!

  • Наскільки шкідливі консерванти в червоній ікрі?

    Не секрет, що натуральна червона ікра дуже примхливий і примхливий продукт надзвичайно чутливий до змін зовнішнього середовища і реагує на них блискавично. Оскільки ікра не проходить стерилізацію на відміну від багатьох інших продзапасов, деякі виробники використовують консерванти як добавки до червоної ікри. Це робиться для того, щоб продовжити терміни зберігання цінного делікатесу, який не завжди зберігається і транспортується в необхідний умовах.

    Найпоширеніші консерванти для зернистої ікри це: бензоат натрію (Е 211), сорбінова кислота (Е 200), уротропін (Е 239). До речі, з 2009 року консервант уротропін заборонений в Росії для консервації ікри. На відміну від України, де він раніше легальний і «во всю» використовується виробниками. Насправді не так страшний консервант як продукт його розпаду. Речовина, на яке розпадається уротропін – формальдегід, який надзвичайно токсичний і, накопичившись в організмі здатний вражати внутрішні органи.

    Сорбінова кислота - є природним консервантом (міститься в соку горобини), має антимікробну дію, не токсичний і не канцерогенний, легко засвоюється організмом, дозволений в Росії і в країнах Європи. Також використовується для збільшення термінів зберігання та для зернистої ікри.

    Що ж стосується консервант бензоат натрію (Е 211) , то можна назвати його хоча б не шкідливим, а вже тим більш корисним. Чинить негативний вплив на рівень розщеплення жирів і крохмалю, а у людей з підвищеною чутливістю шкіри, може викликати загострення захворювань і алергічну реакцію. Хоча кількість бензоат натрію (Е 211) в консервації червоної ікри поступово зменшується.

     Производители часто спекулируют понятием русская икра, подчеркивая, что икра изготавливалась в соответствии с требованиями ГОСТ Р 52336-2005, которые исключают применение уротропина при обработки зернистого лакомства. На самом деле, все происходит следующим образом. Заготовитель покупает замороженную икру в Китае, по соответствующей цене и такого же качества, на заводе (не вдаваясь в сложные производственные технологии) добавляют уротропин (в Украине он разрешен), а потом реализуют красную икру как свежую российскую икру с Камчатки или Сахалина. Тим самим обманюючи споживача і приносячи йому шкоди вище описаними консервантами.

    Компанія «Икорка», назавжди відмовилася від таксичных і канцерогенних консервантів таких як - Е211 і Е239. Ми перейшли на роботу тільки з замороженою продукцією, яка готується безпосередньо перед продажем, не містить НІЯКИХ! шкідливих консервантів, масел, харчових барвників та добавок, без ГМО. Чиста, свіжа, натуральна продукція кращої якості для наших клієнтів. Замовляйте натуральний продукт і будьте здорові, молоді і красиві.

    Червона ікра зерниста

  • Яка ікра найкраща?

     Покупая икру красную в Киеве или в Украине, человек надеется получить качественный и вкусный продукт, но это не всегда получается сделать. Многие люди не разбираются в икре, им как-то все равно кета, горбуша, форель или нерка будут украшать их праздничный или повседневный стол, главное, чтобы это было красиво, вкусно и полезно.  Так какая же икра лучше остальной, то есть: вкуснее, полезнее, красивее? У нас есть свой рецепт, который поможет вам ответить на этот бесспорно важный и ключевой момент при покупке превосходного деликатеса. Итак, по версии компании «Икорка» самая лучшая красная икра повинна бути:

    1. Свіжої! Дивіться термін придатності, термін виготовлення та дату фасування.

    2. Ікра червона повинна бути в прозорій тарі, будь-то скляна банка або пластикова плашка, але ви повинні бути впевнені, що це саме той продукт, який афішується на етикетці.

    3. Ікринки повинні бути одного кольору, розміру, консистенції, не мляві і без лопанцев. Допустима норма рідини в банку до 5%, ви ж не хочете платити замість ікри за рідина?!

    4. Некоторые производители, в том числе и компания «Икорка», дают возможность попробовать изысканное лакомство перед покупкой. Воспользуйтесь этой правом и проверьте икру на запах, вкус, соль, аромат. Мы среди немногих, кто уверен и не сомневается в качестве своего продукта и в его вкусовых достоинствах.

    5. Не покупайте икру в жестяных банка(смотрите «Какие правильно выбрать красную икру?»), а если это неизбежно, то банку следует потрясти. Бултыхающий звук будет означать, что там лишняя жидкость или пустота.

    6. Икра красная должна быть без консервантов и вкусовых добавок.

    7. Красная икра должна быть с бесплатной доставкой по Украине!

    И совсем не важно, будет это форель, нерка, кета или горбуша, если этот продукт соответствует всем выше перечисленным критериям, то безусловно вы получите огромную порцию блаженства и торжество вкуса. Качество, вот главный критерий и единственный рецепт при выборе красной икры. А все остальное это дело вкуса и предпочтений. На вкус и цвет лучше Икорки нет! Приобретайте икру у нас и сами убедитесь, что плохой икры - НЕТ! (во всяком случаи у нас)

    А як ідентифікувати ікру ви можете дізнатися з розділу - «часті питання /Які є види червоної ікри?» або у відповідних картках товарів в розділі «Товари/Ікра Червона». Смачних покупок та приємних вражень!

  • Как и сколько хранить красную икру?

    Икра Красная – желанная и полезная радость, которую хочется растянуть подольше, но, как и большинство деликатесов,  икра очень привередлива к условиям хранения. Срок и условия сбережения зависят от способа приготовления и фасовки красной икры. Какой бы ни была красная икра, в независимости от упаковки, она должна храниться в холодильнике!  Внимательно смотрите  рекомендации на этикетке производителя относительно условий хранения. При необходимом температурном режиме, приобретенная икра красная, может радовать своей свежестью от 7 дней до нескольких лет. Размороженную или охлажденную красную икру, рекомендуем хранить при температуре от -4 до -2 градусов Цельсия, избегая прямых солнечных лучей. Что касается замороженной икры, то здесь нужно использовать морозильную камеру от -8 градусов, такая икра может храниться до двух лет. Нельзя замораживать икру, если она в размороженном виде, вы этим только испортите ценный продукт. Размораживать икру можно, но не наоборот. Если банка с красной икрой уже открыта, то срок хранения в холодильнике заметно сокращается. Купивши ікру, нехай навіть у харчовому німецькому пластиці (упаковка компанії «Икорка»), а тим більше в жерстяній банці, радимо пересипати її в стерильний скляний або керамічний посуд з кришкою, що б уникнути окислення від стінок і взаємодії з киснем, так як червона ікра швидко вивітрюється. Беріть ікру тільки чистою ложкою, або іншим кухонним приладом, щоб убезпечити ікру від потрапляння бактерій у ємність з нею. Що б збільшити термін придатності улюбленого вишуканості, можна додати в баночку з ікрою рослинного або оливкового масла, не більше столової ложки на півкілограма ікри, або невелику часточку лимона. Зберігайте смачний делікатес правильно, дотримуючи всі норми, і він подарує вам свято привабливого смаку і корисних емоцій!

  • Наскільки корисна червона ікра?

    Легендарна червона ікра давно завоювала почесно-царське місце на наших урочистостях і застіллях, вона завжди своїм неперевершеним видом робила свято красивіше, смачніше і корисніше, а зараз, улюблений делікатес, впевнено крокує в бік повсякденному житті і ставати продуктом щоденного харчування.

     Ікра червона приваблює до себе не тільки людей, але і тварин. На Далекому Сході на неї з задоволенням полюють місцеві мешканці - від ведмедиків і до ворон.

    Існує величезна кількість рецептів з червоною ікрою, за допомогою яких, ви зможете зробити ваше свято смачним, виразним і корисним. Але яка ікра червона корисна і на скільки? які можуть бути протипоказання або алергічні симптоми? як не зіпсувати свято, до якого ви так ретельно готувалися і з нетерпінням чекаєте? Для того щоб відповісти на ці питання слід згадати, а що таке червона ікра? Яйце або ікринка, являє собою сховище з набором необхідних речовин і вітамінів, які підібрані і призначені для розвитку нового життя, що їх вистачило б для зародка. Адже з малька, у вкрай агресивному середовищі повинен зрости сильний і витривалий лосось. Щедрий набір цих вітамінів і корисних речовин, що представляє велику гастрономічну і біологічну цінність, очевидно, буде корисний і для людини.

    Хоча ікра червона і не є лікарським засобом, але її часто рекомендують лікарі і дієтологи як профілактичний і загальнозміцнюючий засіб. Червона ікра багата на легкозасвоюваний білок, йод, фосфор, кальцій, поліненасичені жири Омега-3 та Омега-6, лецитин, вітамін F, який не виробляє наш організм, а так само вітаміни D, A і E. Саме дивне, що в ікрі не містяться ні вуглеводи, ні жири, а по калорійності і енергетичної цінності перевершує м'ясні та молочні вироби. Такий рясний список корисних, а іноді і необхідних властивостей червоної ікри, має таке ж рясне і практичне значення в житті людини. При регулярному вживанні можна знизити ймовірність серцево-судинних захворювань, тромбообразований, поліпшити кровообіг і обмін речовин, зміцнити імунітет і відновити організм в цілому. Є в ікрі червоної і шкідливий холестерин, але корисний, у достатній кількості, лицитин знешкоджує його і стимулює іменну систему, сповільнюючи процес старіння. Зміцнює кістки і відновлює зір, а поліненасичені кислоти Омега-3, і 6 сприяють роботі мозку і знижують ризик розвитку деяких видів ракових пухлин. Рекомендують лососеву ікру і старим і дітям, вагітним, здоровим і хворим.

    Купуючи ікру, не варто зловживати цінних делікатесом, особливо при таких захворюваннях, як ішемічна хвороба серця, сечокам'яна хвороба, і при захворюваннях нирок, так як міститься в ікрі сіль, може зашкодити хворому. Всього 2-3 бутерброда з ікрою в день дадуть вам 50% необхідного, легкозасвоюваного добового запасу білка - наповнювати вас життєвими силами і бадьорістю духу. Купуйте ікру, їжте ікру, будьте здорові, красиві, ситі і молоді.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner