Про нас
Ікра ТМ «Икорка» втілює в собі використання кращих природних ресурсів і найвищий контроль якості на виробництві.
За допомогою спеціальних технологій ми контролюємо кожен крок від процесу вилову риби, шокового заморожування, відправлення вантажу до фасування ікри в банки.
Наша ікра виробляється з декількох видів червоної риби: горбуша, кета, кижуч, нерка і океанська форель.
Чому вам варто вибрати саме ікру від ТМ «Икорка»?
1. Ми контролюємо кожен етап виробництва ікри. У кожному з 3-х місць щорічного нересту червоної риби (Алясці, Сахаліні і Камчатці) працюють представники кампанії «Икорка», які особисто контролюють процес вилову ікри, вибирають червону ікру найкращої якості і стежать за дотриманням гігієнічних норм.
Від моменту вилову риби до власного отримання ікри повинно пройти не більше 4-х годин. Спочатку ікринки перебувають у своєрідному «панчосі» з білкової тканини, т. зв. ястиков.
І наше завдання-витягти ікру з риби і перетворити в готовий, солоно-морожений продукт за тих самих 4 години. І ми з цим завданням впораємось.
З риби дістається ястика, ястика пробивається ( протирається ) через спеціальні сита (бутара ), ікра промивається якісною водою і солиться в тузлуці. Наші представники стежать також за якістю тузлука – спеціального сольового розчину, в який поміщається ікра. Після засолу ікра фасується в спеціальні кубитейнеры і піддається сухий шокового заморожування і відправляються на виробництво кампанії «Икорка», в Україну.
2. Якщо ми не можемо забезпечити свої склади достатньою кількістю ікри солоно-мороженої, ми купуємо ікру в ястиках у виробників на Алясці, Сахаліні і Камчатці. Це наші перевірені постачальники. Але навіть у цьому випадку представники кампанії «Икорка» щодня перевіряють якість кожної партії ікри та відповідність її нашим параметрами. Якщо ікру зберегти в ястиков, то ікринки піддатися меншим фізичним та хімічним ушкодженням, а значить, будуть смачними і пружними.
Після підготовки ястики піддаються сухий шокового заморожування і відправляються на наше виробництво, в Україну.
3. Суворе дотримання температурного режиму зберігання ікри. Як під час доставки продукту в Україну в спеціальних рефрижераторах з температурою -18С, так і під час зберігання на складах (температура від – 18С до – 28С), ми ретельно контролюємо підтримання потрібної ступеня охолодження повітря. Навіть після фасування ікри готова продукція зберігається в спеціальних умовах в холодильниках при температурі від -2 до -4.
4. Власні складські та виробничі потужності. Ми володіємо унікальною технологією з отримання ікри з ястиків, завдяки якій ми зберігаємо ікринки неушкодженими. Оскільки у нас є власні склади, ми можемо собі дозволити кожен раз розморожувати стільки ікри, скільки потрібно для задоволення купівельного попиту.
Таким чином, покупець отримує свіжий продукт і завжди може бути впевнений в його якості.
Ми хочемо, щоб ви полюбили червону ікру так само сильно, як і ми. Наші фахівці будуть раді відповісти на всі ваші запитання по телефону.
На нашому сайті можна придбати ікру онлайн. Замовляючи безпосередньо, ви економите свої кошти і час, так як купуєте за найвигіднішими цінами і отримуєте замовлення з доставкою додому або на роботу.
Компанія «Икорка» має довгий і успішний досвід роботи з червоною ікрою і морепродуктів. Ми пропонуємо спробувати і оцінити смак вишуканого делікатесу з кращих порід лососевих риб і саму рибу, одержувану в педантичних і санітарно-гігієнічних умовах.
Придбати ікру горбуші, кети, кижуча, форелі, щуки або заморожену ікру, а так само дізнатися ціни або замовити червону ікру оптом в Києві, купити заморожену ікру в Києві, в Одесі, в Донецьку, в Харкові, в Дніпропетровську, в Луганську, в Запоріжжі, у Вінниці, у Житомирі, у Львові, Кіровограді, Хмельницькому, Луцьку, у Миколаєві, Херсоні, в Рівному, в Ужгороді, Черкасах, Чернігові, Кривому Розі, в Маріуполі, Макіївці, у Бердянську, в Кременчуці Ви можете замовивши її в інтернет-магазині ikorka.kiev.ua