Рідкісна і смачна ікра кижуча: смак здоров'я на вашому столі

РІДКІСНА І КОРИСНА
Ікра кижуча - смак здоров'я на вашому столі
Цей вид червоної ікри не так поширений, як інші. Той, кому довелося її спробувати, відзначають незвичайні смакові відмінності, залишають неповторне тонке післясмак. За розмірами ікра кижуча схожа з ікрою горбуші, але має колір, який не дасть помилитися. Він більш червоний, а в деяких випадках навіть бордовий.
За смаком вона трошки відрізняється за рахунок пікантного, ніжного і в той же час насиченого аромату риби. Ікра користується особливим попитом не тільки у гурманів. Ті споживачі, хто знає про її справжньої користі, прагнуть придбати для свого столу саме ікру кижуча.
Супутниця здорового харчування
Її смакові якості забезпечили їй гідне місце на столах під час дипломатичних прийомів. Вона заслужено вважається ікрою класу "Люкс" не тільки, тому що виглядає апетитно і ефектно. Ікра володіє цікавим якістю дарувати різні відчуття смаку в залежності від того, з чим її їдять. Навіть бутерброди з різних сортів хліба з ікрою кижуча відрізняються за смаком.
Важливе зауваження: незважаючи на те, що м'ясо риби кижуч більш жирне порівняно з м'ясом горбуші, її ікра має калорійність майже в два рази меншу!
Даний вид ікри – досить рідкісний через різко скорочується популяції риби. Справа в тому, що не тільки ікра, але і м'ясо кижуча за смаковими якостями перевершує інші види лососевих. Це пояснює, чому кижуч присутня в меню практично всіх дорогих ресторанів.
Поживна цінність при невисокій калорійності
Природа, на відміну від людини, не допускає помилок, тому для того щоб з маленької ікринки вийшов життєздатний мальок, вона передбачила все. Користуючись цим даром природи, людина може зберегти якість своєї здорового життя на дуже довгі роки.
Икра кижуча способствует:
· Стабилизации работы сердечнососудистой системы, повышая эластичность стенок сосудов;
· Укреплению костей и зубов за счет содержания легко усваиваемого кальция;
· Повышению мозговой деятельности за счет большого содержания фосфора;
· Сохранению молодости кожи и клеток внутренних органов за счет содержания большого количества фолиевой кислоты;
· Укреплению иммунной системы не только за счет содержания той же фолиевой кислоты, но и целого ряда витаминов и полиненасыщенных жирных кислот Омега-3 и Омега-6.
Особливо рекомендується вживати в їжу цю ікру дітям, вагітним жінкам і ослабленим людям. Однак ікра кижуча має протипоказання до вживання, як і будь-яка солона ікра.
Скористайтеся шансом, насолоджуючись їжею, зберегти здоров'я на десятиліття!
Купити червону ікру кижуча в нашому інтернет-магазині