Кошик
603 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Сьомга — смак, який запам'ятається всім гурманам!

Сьомга — смак, який запам'ятається всім гурманам!

 Сьомга, або атлантичний лосось — це один з найбільш цінних видів риб. М'ясо та ікра лосося володіють високою харчовою і смаковою цінністю, за рахунок чого їх відносять до делікатесів. М'який, трохи солодкуватий смак риби робить її дуже популярною серед цінителів вишуканих ласощів.

 

 Корисні властивості

Сьомга насичена корисними речовинами, які швидко і легко засвоюються організмом. У м'ясі риби містяться унікальні жири, які зміцнюють стінки судин, знижують рівень холестерину.

лосось філе сеги купити в Києві

 

 При этом семга ценится не только своим мясом, но и крупной оранжевой и очень полезной икрой. Так, икринки обладают едва уловимым ароматом, но при этом сам вкус очень выраженный. Икра лосося —  это очень редкий продукт, который за счет своих уникальных вкусовых качеств относится к деликатесам.

 

 Регулярное употребление рыбы повышает иммунитет, выравнивает эмоциональное состояние человека, ускоряет восстановление после болезни и травм. В семге содержится огромное количество жирных кислот Омега-3, которые способствуют улучшению внешнего вида кожи, волос и ногтей. 

 

Вживання сьомги в будь-якому вигляді допомагає:

  • поліпшити загальний стан організму;
  • посилити опірність до простудних захворювань;
  • привести зір в норму;
  • зміцнити стан судин;
  • позбутися від безсоння.

 

Так, сьомга містить майже всі вітаміни групи В, а також вітаміни А і Е. При цьому, риба має досить високу калорійність: 142 ккал на 100 р.

 

стейк сьомги шматочки лосося різновиди лосося

 

 

 Секрети і особливості приготування

 

Сьомгу можна їсти в слабосоленом і солоному вигляді. Вона ідеально підходить для копчення, варіння, запікання в фользі, готування на пару і на грилі. Служить основою для безлічі страв — починаючи від супів і закінчуючи випічкою несолодкою. Головне, що потрібно враховувати у процесі готування: сьомгу можна довго піддавати тепловій обробці.

 

 Мясо рыбы очень нежное и в процессе длительной готовки может стать сухим или потерять свои вкусовые качества. Рыба хорошо сочетается с разными овощами, гарнирами и соусами. Чтобы максимально сохранить питательные свойства рыбы, предпочтение лучше отдать запеканию, приготовлению на пару или на гриле. 

 

 Семга не нуждается в пряностях, так как обильное количество специй может заглушить уникальный вкус и аромат рыбы. Именно из-за вкусовых качеств семги она известна по всему миру как “царская рыба”. 

 

Смачний і поживний делікатес з нашого магазину "Икорка" припаде до смаку і дітям, і дорослим. Увімкніть сьомгу в свій раціон і ви відчуєте прилив бадьорості, енергії і здоров'я.

 

смачна і полезнайя сьомга рецепт і ціна