Філе тунця ніжний, смачний та корисний делікатес.
Страви з тунця — це відмінний вибір урізноманітнити святкове застілля🎄🥂 Крім ніжного смаку, м'ясо цієї риби відрізняється великою кількістю вітамінів: А, В6, Е і D, а також містить залізо, магній, фосфор, калій, селен. Не випадково раніше рибалки тримали у таємниці приманку, на яку ловили тунця!🤫
Якщо ж ви задаєтеся питанням, як найсмачніше поласувати тунцем, то цей рецепт від популярного британського шеф-кухаря 👩🍳 – Джеймі Олівера – саме для вас!
1. Філе тунця має бути свіжим, тому замовляйте його в нашому інтернет-магазині!
2. Перед качаном наріжте філе на шматочки товщиною від 2 див. Потім приправте їх фенхелем, коріандром, перцем і сіллю та обов'язково збризніть оливковою олією.
3. На розпечену і суху(!) сковороду (гриль або звичайну тефлонову) покладіть шматочки і підсмажте їх по 1,5-2 хв з кожного боку. Рівно стільки часу вам потрібно, щоб відкоркувати Шардоне🍾🍽️
4. Перекладіть стейк на тарілку і ще раз збризніть оливковою олією і лимонним соком.
Готувати легко, якщо з @ikorka.kiev.ua 😋
А доставляємо вам смакоту абсолютно БЕЗКОШТОВНО!