Червона ікра– часта гостя святкових столів
Червона ікра– часта гостя святкових столів. Вона відмінно поєднується з закусками, салатами і канапе.
Альо різні види ікри відрізняються кольором, розміром і смаком:
🔴 Горбуша – розмір ікринок 3-5 мм, темно-оранжевого кольору. На смак вона є найбільш традиційною: солодкуватою і з маслянистою текстурою.
🔴 Кета – знаходиться на 2 місці за популярністю. Для неї характерні великі ікринки діаметром 5-8 мм з м'якою оболонкою і добре помітною цяткою-зародком. Яскравий, темно-оранжевий колір і ніжний вершковий смак.
🔴 Нерка – характерні дрібні ікринки діаметром 3-4 мм з тонкої оболонкою, білі-червоний колір, виражений рибний аромат і делікатесний пікантний смак з явною гірчинкою.
🔴 Чавича – насичений червоний колір, оболонка середньої щільності, великий розмір ікринок діаметром 6-7 мм і еталонний смак з легкою гіркуватістю.
🔴 Кижуч – ікринки діаметром 3-4 мм червоного відтінку, легко виражена гіркуватість. Завдяки вражаючому набору вітамінів і мінералів, ікра кижуча вважається найбільш корисною серед різних видів червоної ікри.
🔴 Форель – діаметр її ікринок становить 2-3 мм, а колір варіюється від темно-жовтого до білі-червоного. Відмінною особливістю ікри форелі є її приємний солонуватий смак з помітною гірчинкою і щільна консистенція.
А в нашому інтернет-магазині ви можете замовити пробники різної ікри і зверни смак, який прикрасити ваш новорічний стіл цього року!