Новозеландські Мідії у половині ракушці
Зелені мідії є найвідомішими морепродуктів Нової Зеландії, і їх оцінила програма Monterey Bay Seafood Watch, як один з найбільш екологічних морепродуктів у світі.
Наші мідії вирощуються в чотирьох основних районах Нової Зеландії: Мальборо, Голден-Бей/Тасман-Бей, Коромандел і острів Стюарт. Вони ростуть за ярусною технологією, яка використовує безперервні мотузки довжиною від 3000 до 4200 метрів.
Час від молодої устриці до збору врожаю залежить від зони вирощування і коливається від 26 місяців на Короманделі до 48 місяців на острові Стюарт.
Ці делікатеси є прекрасним джерелом заліза, білка та омега-3, а м’ясо виходить м’яким і солодким. Дуже універсальний молюск, який можна запікати, готувати на барбекю, смажити, готувати на пару або коптити.
Смакуйте та насолоджуйтесь життям разом з новозеландськими мідіями.