Кошик
654 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.
впередназад
Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 2Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 3Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 4Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 5Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 6Лобстер 300 г (варено-морожений), фото 7

Лобстер 300 г (варено-морожений)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

1 699 /кг

Показати оптові ціни
Лобстер 300 г (варено-морожений)
Лобстер 300 г (варено-морожений)В наявності
1 699 /кг
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Лобстер (омар) відноситься до сімейства великих морських десятиногих ракоподібних.

У лобстера міцний панцир і десять ніжок, дві з яких виросли в клішні. Хоча сьогодні вони вважаються їжею гурманів, в XIX столітті лобстерів використовували як наживку для риби і навіть як добрива полів. У лобстера щільне, насичене м'ясо під панциром, в хвостах і ногах. Також їстівні печінка, ікра лобстера.

Лобстери зазвичай продаються відвареними, але по можливості їх варто купувати живими. Панцир у них сіро-блакитний, червоними вони стають після приготування. Маленькі лобстери, близько 750 гр - 1 кг володіють найкращим смаком. Коли купуєте лобстера, вибирайте такого, який відчувається важким для свого розміру.

Зазвичай у кулінарії використовують порівняно невеликих омарів, чия вага не перевищує 1 кг . Такої ваги омари досягають за 5-6 років, а жити вони можуть і до ста років! Відомі випадки, коли вылавливались «довгожителі», чий вік сягнув 140 років.

Оброблення готового лобстера вимагає особливої вправності. Поклавши на спину, ніжки і клішні його треба викрутити, розколоти зворотною стороною ложки, а м'якоть вилучати акуратно, щоб не зачепити клешнею. Далі лобстера слід перевернути. Виключно гострим ножем зробити надріз через голову до ока, потім проходить через центр, розділяючи навпіл тулуб. В середині ви побачите білі зябра, чорний довгий кишечник, що йде в хвіст, і маленький мішечок-шлунок в голові – все це зайве. Тільки зелену печінка, яка лежить в голові не викидайте, вона вважається делікатесом. Використовуйте її для соусу, тому що лобстер без соусу – це просто рак.

 Корисні властивості лобстера 

Лобстер (омар) вважається одним із самих здорових протеїнових продуктів, він містить мало калорій, холестерину і жирів ніж пісна яловичина або курка, але в той же час багате амінокислотами, калієм, магнієм, вітамінами B12, B6, B3, B2, провітаміном А, а так само є хорошим джерелом кальцію, заліза, фосфору і цинку.

Існує безліч рецептів приготування страв з омарів.

У Франції люблять пончики з начинкою з морепродуктів. Для їх приготування використовують бульйон з омарів. В Японії м'ясо омара – інгредієнт пельменів і суші, а в інших азіатських країнах його тушкують у воді з додаванням часнику і імбирного кореня. М'ясо омара також можна посмажити на грилі або відварити, додаючи спеції.

В Іспанії вас пригостять смачною паелья з омаром, в Італії – лазаньєю з ним же. На півдні Франції популярність користується буйабес – перше страву з риби і морепродуктів, яке теж не обходиться без м'яса омара.

 У рекордсмени за наявності натрію.

Маленьких лобсеров ми випускаємо, а великих складаємо в сірникову коробку.

Характеристики
Основні
Країна виробникКанада
ТипЛобстери
Вид продукціїЗаморожені
УпаковкаКартонний пакет
Вага0.45 кг
Термін придатності24 міс
Користувальницькі характеристики
Розмір450-650 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 699 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner