


Стейки Палтуса (заморожування)
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
585 ₴/кг
Показати оптові ціниКороткий опис
Розмірний ряд (вага упаковки): | 450-560 р/шт |
Термін придатності: | 24 місяці |
Оброблення: | Стйки |
Зберігання: | Заморожування |
Умови реалізації: | 1 уп |
Повний опис
Палтус корисна і поживна риба мешкає у північних морях, яку не можна просто посмажити на сковороді, але і приготувати з нього смачні страви. Смажений палтус чудово поєднується з соусами, зеленню, відварною або смаженою картоплею, грибами. В якості дієтичного вечері або обіду подають смажену рибку зі свіжими овочами. Палтус ідеально поєднується з білим вином, яблучним або виноградним соком. Щоб риба не втратила своїх смакових якостей, не слід захоплюватися спеціями і прянощами. Для видалення рибного запаху палтуса можна збризнути лимонним соком і залишити на 15 хвилин.
Особливість палтуса – вбирати в себе олію та інші заправки під час смаження. Це необхідно пам'ятати всім, особливо тим, хто готує дієтичні страви. При цьому, він дуже корисний для печінки і зору. А іноді цю рибку вживають для підняття настрою і для боротьби з безсонням. Знаючи про користь рибних продуктів, кожна людина без сумніву включить їх в свій раціон харчування. Дуже ніжна і в міру жирненька риба.
Хімічний склад і аналіз харчової цінності
Харчова цінність та хімічний склад "Палтус".У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.
Нутрієнт | Кількість | Норма** | % від норми у 100 г | % від норми у 100 ккал | 100% норми |
Калорійність | 103 кКал | 1684 кКал | 6.1% | 5.9% | 1635 р |
Білки | 18.9 р | 76 г | 24.9% | 24.2% | 402 г |
Жири | 3 р | 56 г | 5.4% | 5.2% | 1867 р |
Вода | 76.9 г | 2273 р | 3.4% | 3.3% | 2956 р |
Зола | 1.2 г | ~ | |||
Вітаміни | |||||
Вітамін А, РЕ | 100 мкг | 900 мкг | 11.1% | 10.8% | 900 г |
Ретинол | 0.1 мг | ~ | |||
бета Каротин | 0.03 мг | 5 мг | 0.6% | 0.6% | 16667 р |
Вітамін В1, тіамін | 0.05 мг | 1.5 мг | 3.3% | 3.2% | 3000 м |
Вітамін В2, рибофлавін | 0.11 мг | 1.8 мг | 6.1% | 5.9% | 1636 р |
Вітамін В4, холін | 61.8 мг | 500 мг | 12.4% | 12% | 809 р |
Вітамін В5, пантотенова | 0.3 мг | 5 мг | 6% | 5.8% | 1667 р |
Вітамін В6 піридоксин | 0.42 мг | 2 мг | 21% | 20.4% | 476 р |
Вітамін В9, фолати | 1 мкг | 400 мкг | 0.3% | 0.3% | 40000 м |
Вітамін В12, кобаламін | 1 мкг | 3 мкг | 33.3% | 32.3% | 300 г |
Вітамін с, аскорбінова | 0.2 мг | 90 мг | 0.2% | 0.2% | 45000 г |
Вітамін D, кальциферол | 27.4 мкг | 10 мкг | 274% | 266% | 36 м |
Вітамін Е, альфа токоферол, ПЕ | 0.6 мг | 15 мг | 4% | 3.9% | 2500 г |
Вітамін Н, біотин | 1.9 мкг | 50 мкг | 3.8% | 3.7% | 2632 м |
Вітамін РР, НЄ | 5.6 мг | 20 мг | 28% | 27.2% | 357 г |
Ніацин | 2 мг | ~ | |||
Макроелементи | |||||
Калій, K | 450 мг | 2500 мг | 18% | 17.5% | 556 г |
Кальцій, Ca | 30 мг | 1000 мг | 3% | 2.9% | 3333 р |
Магній Mg | 60 мг | 400 мг | 15% | 14.6% | 667 м |
Натрій Na | 55 мг | 1300 мг | 4.2% | 4.1% | 2364 р |
Сірка, S | 189 мг | 1000 мг | 18.9% | 18.3% | 529 г |
Фосфор, P | 220 мг | 800 мг | 27.5% | 26.7% | 364 р |
Хлор, Cl | 165 мг | 2300 мг | 7.2% | 7% | 1394 р |
Мікроелементи | |||||
Залізо, Fe | 0.7 мг | 18 мг | 3.9% | 3.8% | 2571 р |
Марганець, Mn | 0.012 мг | 2 мг | 0.6% | 0.6% | 16667 р |
Мідь, Cu | 30 мкг | 1000 мкг | 3% | 2.9% | 3333 р |
Молібден, Mo | 4 мкг | 70 мкг | 5.7% | 5.5% | 1750 р |
Нікель Ni | 6 мкг | ~ | |||
Селен Se | 51.1 мкг | 55 мкг | 92.9% | 90.2% | 108 г |
Фтор, F | 430 мкг | 4000 мкг | 10.8% | 10.5% | 930 г |
Хром, Cr | 55 мкг | 50 мкг | 110% | 106.8% | 91 р |
Цинк Zn | 0.4 мг | 12 мг | 3.3% | 3.2% | 3000 м |
Стероли (стерини) | |||||
Холестерин | 80 мг | max 300 мг | |||
Насичені жирні кислоти | |||||
Насичені жирні кислоти | 0.6 м | max 18.7 г | |||
Поліненасичені жирні кислоти | |||||
Омега-3 жирні кислоти | 0.681 р | від 0.9 до 3.7 м | 75.7% | 73.5% | |
Омега-6 жирні кислоти | 0.056 р | від 4.7 до 16.8 р | 1.2% | 1.2% |
Енергетична цінність Палтуса становить 103 кКал.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 585 ₴/кг