Марлін Стейки (заморожування)
- Немає в наявності
585 ₴
Короткий опис
Розмірний ряд (вага упаковки): | 450-560 г/шт |
Срок годности: | 24 місяці |
Обробка: | Стіжки |
Зберігання: | Заморозка |
Умови реалізації: | 1 уп |
Повний опис
Риба марлін представляє вид «Лучепері» риби та сімейство «Марлінові». У цієї риби порівняно невисокий процентний вміст жиру, тому вона представляє комерційний інтерес. Крім цього, марлін є популярним об'єктом спортивної риболовлі.
До сімейства «марлінові» входить три основні види та десятки різних видів, які вирізняються умовами проживання. Риба-парусник більше трапляється в акваторіях Червоного, Середземного та Чорного морів. Водночас вони приникають у Середземне море через Суецький канал, після чого легко з'являються в Чорному морі.
Сині марліни вважаються представниками акваторій тропічних і помірних широт Атлантики. Їхня основна ареал проживання представлена її західної частини. Чорні марліни віддають перевагу акваторії Тихого та Індійського океанів, розташовані в прибережній зоні. Особливо їх багато у водах Східно-54ського та Коралового морів.
Риба марлін дуже добре знайома кулінарам усього світу. Причому використовують її по-різному. На основі м'яса риби нерідко готують традиційні японські суші. Крім того, вона ідеально підходить для приготування смачних, апетитних і поживних перших страв, а також для запікання на вугіллі.
Для риби марлін характерний порівняно низький відсоток жирності, у зв'язку, з чим вкрай не рекомендується засмажувати її надто сильно. Найоптимальнішим методом приготування з цього погляду є обсмажування на грилі — тільки в такому разі готова рибна страва матиме необхідну соковитість, ніжність і м'якість. Крім цього, попередньо замариноване м'ясо риби марлін, можна приготувати на відкритому вогні. Не менш смачною й поживною виходить риба марлін, обсмажена в олії на сковороді.
Хімічний склад і аналіз харчової цінності
Харчова цінність і хімічний склад "Марлін [Salmon Land]".У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 грамів їстівної частини.
Нутрієнт | Кількість | Норма** | % від норми в 100 г | % від норми в 100 ккал | 100% норми |
Калорийность | 98 кКал | 1684 кКал | 5.8% | 5.9% | 1718 г |
Білки | 20.1 г | 76 г | 26.4% | 26.9% | 378 г |
Жири | 2 г | 56 г | 3.6% | 3.7% | 2800 г |
Енергетична цінність Марлин [Salmon Land] становить 98 кКал.
- Ціна: 585 ₴