Короткий опис
Розмірний ряд (вага упаковки): | 450-560 р/шт |
Термін придатності: | 24 місяці |
Оброблення: | Стйки |
Зберігання: | Заморожування |
Умови реалізації: | 1 уп |
Повний опис
Риба марлін представляє вид «Променепері риби і сімейство «Марлиновые». У цієї риби порівняно невисока процентний вміст жиру, тому вона представляє комерційний інтерес. Крім цього, марлін є популярним об'єктом спортивного рибальства.
У сімейство «марлиновые» входить три основних роду і десятки різних видів, які відрізняються умовами проживання. Риба-вітрильник більше зустрічається в акваторіях Червоного, Середземного і Чорного морів. При цьому, вони проникають в Середземне море через Суецький канал, після чого легко з'являються в Чорному морі.
Сині марліни вважаються представниками акваторій тропічних і помірних широт Атлантики. Їх основний ареал проживання представлений її західною частиною. Чорні марліни воліють акваторії Тихого і Індійського океанів, розташовані в прибережній зоні. Особливо їх багато у водах Східно-Китайського і Коралового морів.
Риба марлін дуже добре знайома кулінарам всього світу. Причому, використовують її по-різному. На основі м'яса риби нерідко готують традиційні японські суші. Крім того, вона ідеально підходить для приготування смачних, апетитних і поживних перших страв, а також для запікання-на вугіллі.
Для риби марлін характерний відносно низький відсоток жирності, в зв'язку, з чим вкрай не рекомендується смажити її надто сильно. Найбільш оптимальним методом приготування з цієї точки зору є обсмажування на грилі - тільки в такому випадку готове рибне блюдо буде володіти необхідною соковитістю, ніжністю, м'якістю. Крім цього, попередньо замариноване м'ясо риби марлін, можна приготувати на відкритому вогні. Не менш смачною і поживною виходить риба марлін, обсмажена в олії на сковороді.
Хімічний склад і аналіз харчової цінності
Харчова цінність та хімічний склад "Марлін [Salmon Land]".У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.
Нутрієнт | Кількість | Норма** | % від норми у 100 г | % від норми у 100 ккал | 100% норми |
Калорійність | 98 кКал | 1684 кКал | 5.8% | 5.9% | 1718 р |
Білки | 20.1 р | 76 г | 26.4% | 26.9% | 378 р |
Жири | 2 г | 56 г | 3.6% | 3.7% | 2800 м |
Енергетична цінність Марлін [Salmon Land] становить 98 кКал.
- Ціна: 585 грн