Кошик
603 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Киев, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.
Залишилось
Марлін Стейки (заморожування), фото 2

Марлін Стейки (заморожування)

  • В наявності

585 грн.

555,75 грн.

Марлін Стейки (заморожування)
Марлін Стейки (заморожування)В наявності
585 грн.555,75 грн.
Купити
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
Купити
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Короткий опис

Розмірний ряд (вага упаковки): 450-560 р/шт
Термін придатності: 24 місяці
Оброблення: Стйки
Зберігання: Заморожування
Умови реалізації: 1 уп

 

Купити рибу марлін за найкращою ціною

Повний опис >

Риба марлін представляє вид «Променепері риби і сімейство «Марлиновые». У цієї риби порівняно невисока процентний вміст жиру, тому вона представляє комерційний інтерес. Крім цього, марлін є популярним об'єктом спортивного рибальства.

У сімейство «марлиновые» входить три основних роду і десятки різних видів, які відрізняються умовами проживання. Риба-вітрильник більше зустрічається в акваторіях Червоного, Середземного і Чорного морів. При цьому, вони проникають в Середземне море через Суецький канал, після чого легко з'являються в Чорному морі.

Сині марліни вважаються представниками акваторій тропічних і помірних широт Атлантики. Їх основний ареал проживання представлений її західною частиною. Чорні марліни воліють акваторії Тихого і Індійського океанів, розташовані в прибережній зоні. Особливо їх багато у водах Східно-Китайського і Коралового морів.

Риба марлін дуже добре знайома кулінарам всього світу. Причому, використовують її по-різному. На основі м'яса риби нерідко готують традиційні японські суші. Крім того, вона ідеально підходить для приготування смачних, апетитних і поживних перших страв, а також для запікання-на вугіллі.

Для риби марлін характерний відносно низький відсоток жирності, в зв'язку, з чим вкрай не рекомендується смажити її надто сильно. Найбільш оптимальним методом приготування з цієї точки зору є обсмажування на грилі - тільки в такому випадку готове рибне блюдо буде володіти необхідною соковитістю, ніжністю, м'якістю. Крім цього, попередньо замариноване м'ясо риби марлін, можна приготувати на відкритому вогні. Не менш смачною і поживною виходить риба марлін, обсмажена в олії на сковороді.

Хімічний склад і аналіз харчової цінності

Харчова цінність та хімічний склад "Марлін [Salmon Land]".

У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.

Нутрієнт Кількість Норма** % від норми у 100 г % від норми у 100 ккал 100% норми
Калорійність 98 кКал 1684 кКал 5.8% 5.9% 1718 р
Білки 20.1 р 76 г 26.4% 26.9% 378 р
Жири 2 г 56 г 3.6% 3.7% 2800 м

Енергетична цінність Марлін [Salmon Land] становить 98 кКал.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 555,75 грн.