Кошик
656 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.
Марлін Стейки (заморожування), фото 2

Марлін Стейки (заморожування)

  • Немає в наявності

585 ₴

Марлін Стейки (заморожування)
Марлін Стейки (заморожування)Немає в наявності
585 ₴
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Короткий опис

Розмірний ряд (вага упаковки): 450-560 г/шт
Срок годности: 24 місяці
Обробка: Стіжки
Зберігання: Заморозка
Умови реалізації: 1 уп

 

Купить рыбу марлин по лучшей цене

Повний опис 

 Риба марлін представляє вид «Лучепері» риби та сімейство «Марлінові». У цієї риби порівняно невисокий процентний вміст жиру, тому вона представляє комерційний інтерес. Крім цього, марлін є популярним об'єктом спортивної риболовлі.  

 До сімейства «марлінові» входить три основні види та десятки різних видів, які вирізняються умовами проживання. Риба-парусник більше трапляється в акваторіях Червоного, Середземного та Чорного морів. Водночас вони приникають у Середземне море через Суецький канал, після чого легко з'являються в Чорному морі.

 Сині марліни вважаються представниками акваторій тропічних і помірних широт Атлантики. Їхня основна ареал проживання представлена її західної частини. Чорні марліни віддають перевагу акваторії Тихого та Індійського океанів, розташовані в прибережній зоні. Особливо їх багато у водах Східно-54ського та Коралового морів. 

 Риба марлін дуже добре знайома кулінарам усього світу. Причому використовують її по-різному. На основі м'яса риби нерідко готують традиційні японські суші. Крім того, вона ідеально підходить для приготування смачних, апетитних і поживних перших страв, а також для запікання на вугіллі.

 Для риби марлін характерний порівняно низький відсоток жирності, у зв'язку, з чим вкрай не рекомендується засмажувати її надто сильно. Найоптимальнішим методом приготування з цього погляду є обсмажування на грилі — тільки в такому разі готова рибна страва матиме необхідну соковитість, ніжність і м'якість. Крім цього, попередньо замариноване м'ясо риби марлін, можна приготувати на відкритому вогні. Не менш смачною й поживною виходить риба марлін, обсмажена в олії на сковороді.

Хімічний склад і аналіз харчової цінності

Харчова цінність і хімічний склад "Марлін [Salmon Land]".

У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 грамів їстівної частини.

Нутрієнт Кількість Норма** % від норми в 100 г % від норми в 100 ккал 100% норми
Калорийность 98 кКал 1684 кКал 5.8% 5.9% 1718 г
Білки 20.1 г 76 г 26.4% 26.9% 378 г
Жири 2 г 56 г 3.6% 3.7% 2800 г

Енергетична цінність Марлин [Salmon Land] становить 98 кКал.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 585 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner