Кошик
611 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Суповий набір Осетра (заморожування)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

325 грн

Показати оптові ціни
Суповий набір Осетра (заморожування)
Суповий набір Осетра (заморожування)Немає в наявності
325 грн
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Склад: Осетер

 Стан: Заморожування

 Термін придатності: 12 місяця

 Виробник: ТОВ "Гамма-В"

 Упаковка: Вакуумна

 Вага: 2000-2300 р

Дорогі друзі! Дуже раді повідомити, що тепер в нашому інтернет-магазині Икорка можна купити соковиті, смачні і корисні шматочки сибірського осетра. Осетер з давніх часів називали царською рибою з-за його зовнішнього вигляду, смаку і розміру. Ще одним важливим якістю, яким володіють осетра, це їх корисні властивості. Особини можуть досягати розміру в 2 м і бути вагою до 210 кг. Наш суповий набір з осетра робиться з риби розміром у 18-25 кг і фасованы з вагою 200-400 р.

Юшка з осетра - це справжня смакота! Особливо вона сподобається тим, хто любить рибу і супи на її основі. А ніжний і виразний аромат осетра може розбудити апетит навіть у завзятих вегетаріанців.


Причини купити свіжомороженого осетра

• Зручний формат, не вимагає чищення та оброблення.
• У осетрових не буває кісток — їх замінює хрящова тканина.
• Не містить криги і прекрасно зберігається в морозильній камері.
• Термін зберігання заморожування 12 місяців
• Корисні властивості осетра зберігаються на 98%

Фахівці вважають делікатес джерелом важливих амінокислот для людського організму. Жири, яких також багато в осетрові, необхідні для підтримки функціонування серцево-судинної системи, насичуючи організм вітамінами, мікро-і макроелементами, нормалізують обмін речовин і зміцнюють імунітет.

Хімічний склад і аналіз харчової цінності

У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.


Енергетична цінність Осетер, сибірський становить 202 кКал.

Нутрієнт Кількість Норма** % від норми у 100 г % від норми у 100 ккал 100% норми
Калорійність 202 кКал 1684 кКал 12% 5.9% 834 р
Білки 15.8 р 76 г 20.8% 10.3% 481 г
Жири 15.4 р 56 г 27.5% 13.6% 364 р
Вода 67.8 р 2273 р 3% 1.5% 3353 м
Зола 1 г ~      
Макроелементи          
Сірка, S 164 мг 1000 мг 16.4% 8.1% 610 г


Купуючи цінні суповий набір з осетра в нашому інтернет магазині, ви можете бути впевнені в його відмінних смакових якостях, екологічності та свіжості. Будьте здорові, і харчуйтеся смачно разом з нами!

 

ЮШКА З ОСЕТРА

По одному з рецептів у проціджений наваристий бульйон, зварений з голови і хвоста, закладаються шматки цільної риби, які потім виймаються і змащуються маслом, кладуть в тарілку з юшкою разом з половинками зварених круто яєць. Чим крупніше осетер, тим жирніше і смачніше вуха і сама риба.

 Итак, приступаем к варке ухи из осетрины. Возьмите продукты по списку.

  • Осетрина - 650 г
  • Картофель - 2 шт.
  • Морковь - 0,25 шт.
  • Лук репчатый - 1 шт.
  • Лавровый лист - 3 шт.
  • Перец горошком - 8-10 шт.
  • Укроп с семенами - 1 ветка
  • Сливочное масло - 30 г
  • Соль - 1 ч.л.
  • Вода - 1 л

 Кастрюля объемом 2,5 литра.

 Осетра выпотрошите, отрежьте хвост и голову - с запасом мякоти, как я люблю это делать, или вплотную к костной части. Туда же добавьте плавники. Саму тушку я нарезаю поперек на стейки, часть беру в уху, часть - для других блюд.

 Складываем голову, хвост и плавники в кастрюлю, добавляем крупно нарезанную морковь, разрезанную пополам половинку луковицы, пряности. Заливаем водой, доводим до кипения, убавляем огонь, снимаем пену и варим при медленном кипении около получаса.

 Подготовим тем временем овощи: очистим и нарежем кубиком картофель и оставшийся лук.

 Когда бульон будет готов, вынимаем рыбу и овощи, процеживаем.

 Опускаем в бульон картофель и нарезанный мелко лук, варим до мягкости картошки.

 Затем добавляем несколько кусков рыбы, варим еще минут 7-8 (в зависимости от толщины рыбы).

Під кінець варіння повертаємо в вуха, голову і хвіст (або зняту з них м'якоть). Я для краси і ефекту кладу цілком.

У тарілки розкладаємо шматки риби, присмачую їх вершковим маслом і заливаємо юшкою.

Подаємо юшку з осетра на обід у гарячому вигляді, притрусивши зеленню кропу. Я люблю ще додати насіння кропу або кмину. Вони ідеально поєднуються з рибою.

Приємного апетиту!

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 325 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner