Кошик
653 відгуків
promo_banner
+380 (50) 456-01-01
+380 (73) 456-01-01
вулиця Євгена Маланюка, 114-А, офис 104 (юр.адрес), Київ, Україна
Натуральная икра без посредников, консервантов и ГМО. Европейское качество. Бесплатная доставка.

Суповий набір Осетра (заморожування)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

325 

Показати оптові ціни
Суповий набір Осетра (заморожування)
Суповий набір Осетра (заморожування)Немає в наявності
325 
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
+380 (50) 456-01-01
  • +380 (73) 456-01-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 Склад: Осетр

 Стан: Заморозка

 Срок годности: 12 місяця

 Виробник: ТОВ "Гамма-В"

 Паковання: Вакуумна

 Вага: 2000-2300 г

 Дорогі друзі! Дуже раді повідомити, що тепер у нашому інтернет-магазині Ікорка можна купити соковиті, смачні та корисні шматочки сибірського осетра. Осетр здавна називали царською рибою через його зовнішній вигляд, смак и размера. Ще однією важливою якістю, якою мають осітра, це їхні корисні властивості. Особливо можуть досягати розміру 2 м і бути вагою до 210 кг. Наш суповий набір з осетра виготовлений із риби розміром 18-25 кг і  фасовані з вагою 200-400 г.

Вуха з осетра — це справжнє об'єму! Особливо вона сподобається тим, хто любить рибу та супи на її основі. А ніжний і виразний аромат осетра може розбудити апетит навіть у затятих вегетаріанців. 


Причини купити свіжозброєного осітра

•    Зручний формат, що не вимагає чищення та оброблення.
•    У осетрових не буває кісток — їх замінює хрящова тканина.
•    Не містить криги та прекрасно зберігається в морозильній камері.
•    Термін зберігання в заморозці 12 місяців
•    Корисні властивості осетра зберігаються на 98%

 Фахівці вважають делікатес джерелом важливих амінокислот для людського організму. Жири, яких також багато в осітрі, необхідні для підтримки функціонування серцево-судинної системи, насичуючи організм вітамінами, мікромакроелементами, нормалізують обмін речовин і зміцнюють імунітет.

Хімічний склад і аналіз харчової цінності

У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 грамів їстівної частини.


Енергетична цінність Осетр, сибірський становить 202 кКал.

Нутрієнт Кількість Норма** % від норми в 100 г % від норми в 100 ккал 100% норми
Калорийность 202 кКал 1684 кКал 12% 5.9% 834 г
Білки 15.8 г 76 г 20.8% 10.3% 481 г
Жири 15.4 г 56 г 27.5% 13.6% 364 г
Вода 67.8 г 2273 г 3% 1.5% 3353 г
Зола 1 г ~      
Макроелементи          
Сірка, S 164 мг 1000 мг 16.4% 8.1% 610 г


 Купуючи цінні суповий набір з осетра в нашому інтернет-магазині, ви можете бути впевнені в його чудових смакових якостях, екологічності та свіжості. Будьте здорові, і живитеся смачно разом із нами!

 

УХА З ОСЕТРУ

 За одним із рецептів у проціджений наваристий бульйон, зварений із голови та хвоста, закладаються шматки суцільної риби, які потім виймаються та змащуються вершковим маслом, кладуться в тарілки з вухом разом із половинками зварених вкруту яєць. Чим більша осетр, тим жирніше та смачніше вуха та сама риба.

 Отже, беріться до варіння вухи з остерини. Візьміть продукти по списку.

  • Осетрина — 650 г
  • Картопля — 2 шт.
  • Морква — 0,25 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Лавровий лист — 3 шт.
  • Перець горошком — 8-10 шт.
  • Кріп із насінням — 1 гілка
  • Вершкова олія — 30 г
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Вода - 1 л

 Каструля об'ємом 2,5 літра.

 Осетра випотребете, відріжте хвіст і голову — з запасом м'якоті, як я люблю це робити, або впритул до кісткової частини. Водночас додайте плавники. Саму тачку я нарізаю поперек на стейки, частину беру в вуху, частину — для інших страв.

 Складаємо голову, хвіст і плавники в каструлю, додаємо грубо нарізану моркву, розрізану навпіл половинку цибулини, прянощі. Заливаємо водою, доводячи до кипіння, зменшуємо вогонь, знімаємо піну та варим під час повільного кипіння приблизно пів години.

 Підготуємо тим часом овочі: очистьмо й наріжмо кубиком картоплю та цибулю, що залишилася.

 Коли бульйон буде готовий, виймаємо рибу та овочі, проціджуємо.

 Пропускаємо в бульйон картоплю та нарізаний дрібнобуку, варим до м'якості картоплі.

 Потім додаємо кілька шматків риби, варимо ще хвилин 7-8 (залежно від товщини риби).

 Під кінець варіння повертаємо в вуха голову та хвіст (або зняту з них м'якуш). Я для краси та ефекту поклажу цілком.

 У тарілки розкладаємо шматки риби, здаляємо їх вершковим маслом і заливаємо вухом.

 Подаємо вухо з осітра на обід у гарячому вигляді, присипавши зеленню кропу. Я люблю ще додати насіння кропу або кмину. Вони ідеально поєднуються з рибою.

 Смачного!

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 325 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner