Шматочки лосося 7,5 кг (заморожені)
- Немає в наявності
799 ₴/кг
Шматочки лосося нарізані і фасовані в вакуумну упаковку, слабосоленные. На шкурі. Вага одного шматочка 50-70 грам.
Риба сьомга - це часто територіально-географічне назва атлантичного лосося, що мешкає в північних морях Атлантики. Але не рідко, купуючи в магазині сьомгу, насправді ми набуваємо садкового лосося, вирощеного на фермі, якого некоректно, але дуже заманливо на етикетці іменують «сьомгою».
У Норвегії вирощування сьомзі в коші надзвичайно поширене. Червоний колір риб'ячого м'яса досягається за допомогою додавання в корм не тільки креветок, як стверджується, але і штучних пігментів.
Недосвідченому покупцеві складно відрізнити дику сьомгу від риби, вирощеної на фермі. У дикій сьомги добре розвинені плавці, і форма голови у неї дещо інша. Така риба відрізняється від риби, вирощеної в неволі, своєю природною красою.
Садковая риба зазвичай жирніше дикої, але смак натуральної дикої сьомги з нею не порівняти. Справжня морська риба смачніша.
Склад:
У ста грамах сьомги міститься:
• 71,2 % води;
• до 21,6 % білків;
• до 6 % жирів;
• близько 1 % ненасичених жирних кислот;
• 0,5 % холестерину;
• близько 1 % золи;
• вітаміни РР, С, В1, В2;
• 420 мг калію;
• 200 мг фосфору;
• 165 мг хлору;
• 50 мг натрію;
• 27 мг магнію;
• 16 мг кальцію;
• 0,7 мг заліза;
• 700 мкг цинку;
• 430 мкг фтору;
• 55 мкг хрому;
• 6 мкг нікелю;
• 4 мкг молібдену.
Користь лосося:
Корисні якості цієї риби переоцінити важко. В сьомзі велика кількість мелатоніну, необхідного для омолодження клітин організму. Мелатонін також необхідний для забезпечення здорового сну.
Мікроелементи в складі цієї риби, знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Містяться в сьомзі і речовини, що покращують процеси функціонування головного мозку.
Натуральна сьомга, вирощена в природних умовах, багата поліненасиченими кислотами Омега-3, які знижують в організмі рівень холестерину, покращують роботу мозку, зміцнюючими артерії і нерви.
Незамінна ця риба для людей, які страждають на хворобу Альцгеймера та ішемічною хворобою серця.
Високий вміст жирних кислот Омега-3 рятує і від сонячних опіків, покращуючи загальний стан шкіри. Шкірний баланс кислот Омега-3 і Омега-6 стає збалансованим, що і забезпечує здатність шкіри протистояти небезпечному сонячного випромінювання.
Ось чому риба жирних сортів, до яких відноситься сьомга, необхідна людям, вимушеним тривалий час перебувати на сонці.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Є icicle Seafoods |
Країна виробник | Норвегія |
Тип | Морська риба |
Вид риби | Сьомга |
Користувальницькі характеристики | |
Вид продукції | слабосолона |
Копчення | без копчення |
Основні | |
Солоність | Малосольна |
- Ціна: 799 ₴/кг
- Спосіб упаковки: вакуумна упаковка