Виготовлено із замороженої сировини. Упаковано під вакуумом. Продукт готовий до вживання. Без ГМО. Відповідає вимогам ТУ У10.2-36715763-002 2012 Склад: м'ясо краба перша фаланга, вода питна, харчова сіль. Харчова цінність на 100 г продукту: білок — 10,2 г; жири — 0,6 г; вуглеводи — 1,2 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту — 51 ккал. Термін придатності не більш ніж 24 місяці від дати виготовлення за температури мінус 18 °C. У разі розморожування — не заморожувати. Після відкриття паковання зберігати за температури не вище 5 °C, не більш ніж 48 годин. Виробник/Адресент потужностей виробництва ТОВ «Какен» ул.2-я Лугова, д.6, Київ 02088, Україна, тіл. 044-221-20-50 Номер партії відповідає даті виробництва. Маса приблизно 500 г.
Камчатський краб — одне з найбільших у світі членистоногих. У Північному Льодовитому океані цей вид може вирости до 2 метрів від кінчика кігтя до кінчика кігтя та вабити до 15 кг. Верхня сторона червонувата/ буровата, покрита невеликими шипами. Хвіст віяловий. У камчатського краба 3 пари прогулянкових ніг і 2 пари хапальних рук. Камчатський краб — це холодноводний вигляд, який може витримувати температуру від -1,6 до 18 °C. Оптимальна температура міститься в діапазоні 2-7 °C. Він трапляється на глибині від декількох метрів до 500 м, залежно від віку, статі та сезону. Молоді краби найкраще ростуть на крупному гравії або каменях, тоді як дорослі особи віддають перевагу піщаним або литим ґрунтам.
- Ціна: 7 299 ₴/кг