Стейк Лосося охолоджений у вакуумі
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
999 ₴/кг
Показати оптові ціниСтейк Лосося охолоджений, вакуумированный. Вага одного стейка 300-500 р. Не містить консервантів.
Риба Сріблястий Лосось ― це часто територіально-географічне назва атлантичного лосося, що мешкає в північних морях Атлантики. Але не рідко, купуючи в магазині форель, насправді ми набуваємо садкового лосося, вирощеного на фермі, якого некоректно, але дуже заманливо на етикетці іменують «сьомгою».
У Норвегії вирощування форелі в коші надзвичайно поширене. Червоний колір риб'ячого м'яса досягається за допомогою додавання в корм не тільки креветок, як стверджується, але і штучних пігментів.
Недосвідченому покупцеві складно відрізнити дику форель від риби, вирощеної на фермі. У дикій форелі добре розвинені плавці, і форма голови у неї дещо інша. Така риба відрізняється від риби, вирощеної в неволі, своєю природною красою.
Садковая риба зазвичай жирніше дикої, але смак натуральної дикої форелі з нею не порівняти. Справжня морська риба смачніша.
Харчова цінність та хімічний склад форелі.
У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.
Харчова цінністьКалорійність
153 кКал
Білки
20 гр
Жири
8,1 гр
Вода
70,6 гр
Насичені жирні кислоти
1,5 гр
Холестерин
70 мг
Зола
1,3 гр
|
ВітаміниВітамін PP
6 мг
Вітамін A
0,04 мг
Вітамін A (РЕ)
40 мкг
Вітамін B1 (тіамін)
0,23 мг
Вітамін B2 (рибофлавін)
0,25 мг
Вітамін C
1 мг
Вітамін E (ПЕ)
1,8 мг
Вітамін PP (Ниациновый еквівалент)
9,4 мг
|
МакроелементиКальцій
15 мг
Магній
25 мг
Натрій
45 мг
Калій
420 мг
Фосфор
210 мг
Хлор
165 мг
Сірка
200 мг
|
МікроелементиЗалізо
0,8 мг
Цинк
0,7 мг
Хром
55 мкг
Фтор
430 мкг
Молібден
4 мкг
Нікель
6 мкг
|
Користь форелі
Корисні якості цієї риби переоцінити важко. У форелі велика кількість мелатоніну, необхідного для омолодження клітин організму. Мелатонін також необхідний для забезпечення здорового сну.
Мікроелементи в складі цієї риби, знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Містяться в фореле і речовини, що покращують процеси функціонування головного мозку.
Натуральна форель, вирощена в природних умовах, багата поліненасиченими кислотами Омега-3, які знижують в організмі рівень холестерину, покращують роботу мозку, зміцнюючими артерії і нерви.
Незамінна ця риба для людей, які страждають на хворобу Альцгеймера та ішемічною хворобою серця.
Високий вміст жирних кислот Омега-3 рятує і від сонячних опіків, покращуючи загальний стан шкіри. Шкірний баланс кислот Омега-3 і Омега-6 стає збалансованим, що і забезпечує здатність шкіри протистояти небезпечному сонячного випромінювання.
Ось чому риба жирних сортів, до яких відноситься форель, необхідна людям, вимушеним тривалий час перебувати на сонці.
Купити слабосолону форель завжди свіжу з безкоштовною доставкою в Києві і по Україні, Ви можете в нашому інтернет-магазині "Икорка".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Є icicle Seafoods |
Країна виробник | Норвегія |
Вага | 0.5 кг |
Вид риби | Форель |
Тип | Морська риба |
Основні | |
Вид продукції | Охолоджена риба |
Солоність | Малосольна |
Користувальницькі характеристики | |
Доставка | до 1 кг 50 грн |
- Ціна: 999 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Вакуумна упаковка з підкладкою.